Драматично пълнолуние в Лъв: ето какво да (не) правим

пълнолуние лъв
Снимка: iStock, Unsplash

Направете място за селфита в телефона си, защото февруарската Снежна луна пристига днес, на 16 февруари (18:58 ч) в самоуверения Лъв, вдъхновявайки всеки да постави себе си на първо място и да почувства от увереността си. Възползвайте се максимално от тази огнена енергия и спазвайте тези препоръки:


Създавайте изкуство

Лъвът се управлява от петия дом на творчеството, поради което това пълнолуние е идеалното време да изследвате творческата си страна. Намерете време да рисувате, да танцувате, да пеете или още по-добре - да опитате силите си в нова форма на изкуство. Това пълнолуние е изцяло посветено на артистичното себеизразяване.

Не се привързвайте към гордостта си

Макар че енергията на Лъва може да ви накара да искате да погъделичкате егото си, важно е да не се вкопчвате в гордостта си, особено като имаме предвид колко силна е енергията на всички повреме на пълнолуние. Не позволявайте на вашето его да ви пречи да признаете недостатъците си.

Пълнолунен хороскоп за всяка зодия

Отдайте се на удоволствието

Има причина Лъвовете да са пламенни и смели, но тя до голяма степен се дължи на факта, че петият дом отговарят и за удоволствието. Това е чудесно време да се отдадете на грижа за себе си с вана на свещи, скъпа маска за лице, или друго, което задоволява най-съкровените ви желания.


Не бъдете прекалено драматични

Пълнолунието е изпълнено с театралност, но ако към това се добави и енергията на Лъва, има риск да получим мелодрама в три действия. Постарайте се да не се вживявате прекалено много и  внимавайте за импулсите и реакциите си. Воденето на дневник и медитацията са чудесни инструменти, за да останете здраво стъпили на земята.

Поработете върху увереността си

Това пълнолуни е чудесна възможност да се ободрите. Опитайте се да покажете любов и грижа към себе си, да напишете любовно писмо до себе си, в което да подчертаете силните си страни, и да изразите благодарност за живота си в огледалото или чрез водене на дневник.

Не взимайте цялата светлина на прожекторите

Да си център на вниманието е това, което Лъвът умее най-добре. Но вместо да поглъщате цялото внимание, опитайте се да повдигнете духа и на другите. Изразете подкрепата си на приятелите си или направете комплимент на непознат. Светлината ви свети по-ярко, когато можете да я споделите с хората около вас.

Отидете на самостоятелна среща

Слънцето, още познато като управителя на Лъв, е свързано с идентичността и егото. Опознайте себе си на по-дълбоко ниво, като излезете на среща, изпробвате нов ресторант или друга дейност, при която можете да присъствате осъзнато и да откриете нови части от вътрешния си свят.

Този пълнолунен ритуал ще ви освободи от това, което ви дърпа назад

 

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти