Дневен хороскоп за събота, 12 август
Снимка: Thinkstock

Дневен хороскоп за събота, 12 август

Събота - най-подходящият ден за плаж, книга, коктейли и много хубава вечер с приятели. 

А ето и какво очаква всяка зодия днес:

Овен

Възможно е днешният ден да бъде по-напрегнат. Не реагирайте под влияние на емоции и не взимайте импулсивно решения. Ще ви се отразяват благоприятно заниманията със спорт и разходките в планината, но не бива да се претоварвате.

Снимка: Weheartit

Телец

Днес денят ще е по-напрегнат и емоционално зареден. За да се балансирате и да се заредите положително, практикувайте йога, медитации; уединете се, по възможност сред природата.

Снимка: Weheartit

Близнаци

Очаква ви напрегнат ден. Занимавайте се с рутинната си работа, изпълнявайте ежедневните си ангажименти. Грижете се добре за здравето си. При работа с документи и при пътувания бъдете по-внимателни.

Снимка: Weheartit

Рак

През днешния ден е подходящо да обърнете по-голямо внимание на хората от приятелския си кръг, на новите проекти; общувайте по-активно с околните. Възможни са кратки пътувания. Посетете близки, роднини, братя и сестри.

Снимка: Weheartit

Лъв

Може да се изявявате в професионално отношение през днешния ден. Ще бъдете инициативни, възможно е да стартирате нещо ново. Добро време за спорт и за физическа активност.

Снимка: Weheartit

Дева

Денят е подходящ да полагате грижи за здравето си – спазвайте диета и правете пречистване. Очаква ви ден на промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не ви служи. Може да си помогнете с йога и медитации. Не се претоварвайте и бъдете умерени във всичко.

Снимка: Weheartit

Везни

През днешния ден внимавайте да не се въвлечете в конфликтни ситуации в партньорските си взаимоотношения. Не е ден и за изяви в професионален план. Медитациите и заниманията с изкуство ще ви се отразяват много добре. Вдъхновете се от нещо и се изразявайте творчески.

Снимка: Weheartit

Скорпион

Възможно е денят да бъде по-напрегнат. Обърнете внимание на заниманията с йога, движете се и спортувайте повече, но не се претоварвайте. Всякакви творчески дейности ще ви се отразяват добре.

Снимка: Weheartit

Стрелец

Денят не е подходящ за рисковани действия в сферите на финансите и бизнеса, нито за по-големи инвестиции и покупки. Внимавайте да не избухнат конфликти в дома ви. Може да обърнете по-голямо внимание на спорта и на всякаква физическа дейност.

Снимка: Weheartit

Козирог

През днешния ден може да постигнете добро разбирателство в партньорските си взаимоотношения. Подходящо време за срещи и разговори и за кратки пътувания. Обърнете внимание на дома си и на хората в него.

Снимка: Weheartit

Водолей

Днес е възможно да претърпите загуби, ако рискувате по отношение на бизнеса си и при разрешаването на финансови въпроси. За да се чувствате добре в здравословен план, бъдете умерени и не прекалявайте с нищо. Време е да си изградите нови навици, които да са добри за вас.

Снимка: Weheartit

Риби

Добре би било през днешния ден да започнете да спазвате диета, да си създадете нови здравословни навици, както и да спортувате и да проявявате физическа активност, без разбира се да се претоварвате. Не рискувайте в бизнеса и във финансовите дела.

Снимка: Weheartit

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти