Дневен хороскоп за неделя, 13 август

Дневен хороскоп за неделя, 13 август
Снимка: Thinkstock

Бистра Копанарова

Неделя ще ни донесе очакваното по-хладно време, но това определено не означава, че емоциите ни ще затихнат. 

Ето какво очакват всички зодии днес:

Овен

Меркурий обръща движението си в ретроградно. Започва период, в който няма да е добре да подписвате договори и да стартирате нови дела. Настъпва време за размисли и ретроспекция. Шофирайте внимателно.

Снимка: Weheartit

Телец

Меркурий започва да се движи ретроградно – навлизате в период, който не е подходящ за правене на покупки и за стартиране на нови проекти. При работата с документи и при шофиране бъдете внимателни. Навлизате в период, през който по-подходящо би било да си направите равносметка и да обърнете поглед назад към миналото, отколкото да се впускате в дела.

Снимка: Weheartit

Близнаци

Вашата управляваща планета Меркурий от днес променя движението си от директно в ретроградно. Настъпва период, подходящ по-скоро за вътрешна работа и за равносметка по темите, които са важни за вас. Не предприемайте нови начинания, а довършвайте стари дела.

Снимка: Weheartit

Рак

Денят ще бъде с по-напрегната планетна конфигурация. Може да се чувствате нервни, не взимайте решения под влияние на емоциите си. Добре  би било да се разходите в планината, да си почивате, да се отдадете на йога практика и медитация.

Снимка: Weheartit

Лъв

Възможно е днешният ден да бъде по-напрегнат. Времето е подходящо за духовни практики, йога, медитации и уединение; обърнете се навътре към себе си – именно там ще откриете нужното ви спокойствие.

Снимка: Weheartit

Дева

Меркурий, вашата управляваща планета, променя движението си от директно в ретроградно през днешния ден. Настъпва период, подходящ за вътрешна работа и равносметки, не и за външни изяви и за поставяне началото на нови дела.

Снимка: Weheartit

 Везни 

Меркурий преминава в ретроградна фаза, настъпва период, който не е подходящ за покупки, за реализиране на нови проекти и за подписване на договори. Шофирайте внимателно. Настъпва време да се обърнете назад към миналото и да си направите равносметка.

Снимка: Weheartit

Скорпион

Планетата Меркурий променя движението си в ретроградно. Започва период, подходящ за вътрешна работа и равносметки. Не е време за водене на преговори и важни разговори, за големи покупки и за старт на нови дейности.

Снимка: Weheartit

Стрелец

Меркурий преминава в своята ретроградна фаза. Времето не е подходящо за пътувания, за стартиране на нови бизнеспроекти. В отношенията с партньора/партньорката си може да доизяснявате стари ситуации и да изчиствате ненужното.

Снимка: Weheartit

Козирог

Меркурий преминава в своята ретроградна фаза през днешния ден. Времето е подходящо за ретроспекция, равносметки и вътрешна работа, но не и за външни активности и за старт на нови дейности.

Снимка: Weheartit

Водолей

В днешния ден Меркурий сменя своето движение от директно в ретроградно – започва период, който не е подходящ за старт на нови дейности, за важни преговори и за подписване на договори. Време е да се обърнете назад към миналото и да си направите равносметка.

Снимка: Weheartit

Риби

През днешния ден планетата Меркурий променя движението си от директно в ретроградно – настъпва период за ретроспекция и обмисляне. Не бива да предприемате нови инициативи, най-вече в партньорските си взаимоотношения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти