Дневен хороскоп за 8 март, петък

Дневен хороскоп за 8 март, петък
Снимка: Pexels

Ето какво предстои на 12-те зодии днес:

Овен

Днес подкрепата на близък човек може да ви помогне да си изясните някаква ситуация, дори и да ви мотивира да проявите по-голяма смелост. Може да очаквате положително развитие по семейни въпроси, включително по проблеми от правно и финансово естество.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“you up?”

A post shared by Puppies (@pups) on

Телец

Днес трудно ще владеете чувствата си: страстите ще бъдат силни, а реакциите ви – дори прекалено бурни. В работата обаче денят може да бъде доста успешен – не е изключено да пред вас да се открие някаква възможност или да установите полезен нов контакт.

Близнаци

Днес ще търсите забавления и авантюри, но не е изключено да се впуснете в тях, само за да избягате от някои семейни или любовни проблеми. Не е лошо да се разсеете, но не очаквайте, че всичко ще мине от само себе си – рано или късно ще трябва да откриете какво ви тормози. В служебно отношение денят ще е успешен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look at dis cute family 🥰 [ @erikaeasy ]

A post shared by Puppies (@pups) on

Рак

Днес, колкото и да се стремите към ред и дисциплина, вероятно ще удряте на камък. Опитайте се да приемате хората около себе си такива каквито са, дори да не разбирате поведението им – така има по-голям шанс отношенията ви да не пострадат от променливите настроения – вашите или на другия човек.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Your ear tastes kinda good 🥰 [ @fokolona ]

A post shared by Puppies (@pups) on

Лъв

Днес е възможно да сте някак отнесени и да ви е трудно да се съсредоточавате върху каквото и да било. Все пак внимавайте, защото има риск вашата разсеяност да ви струва скъпо – например да пропуснете нещо важно или да ви измамят в магазина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello here are my brothers and sisters.

A post shared by Puppies (@pups) on

Дева

През днешния ден ще бъдете по-чувствителни и раними, така че избягвайте срещите с агресивни и негативно настроени хора. Ако някой иска да ви прехвърли своята работа или да ви нарежда какво да правите, кажете „не“ и очертайте граници. Ако търсите нова любов, излезте сред хора и флиртувайте повече.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THEM EYES ARE IRRESISTIBLE 😍😍

A post shared by Puppies (@pups) on

Везни

Днес трудно ще владеете емоциите си, но все пак няма да бъде във ваша полза, ако се водите сляпо от тях. Намерете начин да се успокоявате, без да си го изкарвате на околните – например чрез спорт, в някакво приятно занимание или като говорите с близък приятел. Възможно е наяве да излезе нерешен проблем от миналото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When my crush starts walking towards me... ACT COOL ... and then also me @sf.theodorable

A post shared by Puppies (@pups) on

Скорпион

Днес стойте далеч от властни хора, които искат на всяка цена да става на тяхното – не е изключено да си имате вземане-даване с такива. Възможно е дори ваш близък човек да се опита да ви принуди да направите нещо, което не искате – не го позволявайте.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you realize it’s Friday 🙃@thefrenchzoe @misstiffanyma

A post shared by Puppies (@pups) on

Стрелец

Днес ще реагирате доста остро, ако някой прояви несправедливост спрямо вас или се опитва да ви натовари с прекалено много задачи. Не са изключени и конфликти с висшестоящи. Да си мълчите едва ли е най-удачният вариант в дългосрочен план, но моментът през днешния ден не е особено подходящ да си изяснявате ситуацията. Някои от вас може да получите предложение за работа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idk. Felt cute.. might delete later! 🙃

A post shared by Puppies (@pups) on

Козирог

Днес ще бъде трудно да общувате с околните, така че не се учудвайте, ако те не ви разбират или пък погрешно приемат думите ви. По-добре отложете важните срещи и разговори за друг ден и се посветете на задачи, които можете да свършите сами. Денят обаче ще бъде чудесен за хората на изкуството, а също и за онези, които се занимавате с йога и с духовни практики.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s a bucket of good boyes wishing you good luck on those stressful finals 😘

A post shared by Puppies (@pups) on

Водолей

Днес страстите на някои от вас ще бъдат много силни – когато пожелаете нещо, ще го искате на мига. За съжаление, има голяма вероятност желанията ви да не се сбъднат, особено ако е замесен друг човек. За да си спестите проблемите, по-добре охладете ентусиазма си и оставете събитията да се следват естествения си ход.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

double tap👆🏼 - dm/tag 5 friends for a shoutout 😎 👉follow @FOODYS

A post shared by Puppies (@pups) on

Риби

Днес ще ви е доста трудно да въведете ред и ще имате усещането, че нещата излизат от контрол. Колкото по-високи изисквания си поставяте, толкова по-напрегнати ще се чувствате. Така че по-добре му отпуснете малко края и забравете за стриктните планове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

double tap👆🏼 - dm/tag 5 friends for a shoutout 😎 👉follow @FOODYS

A post shared by Puppies (@pups) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти