Дневен хороскоп, вторник, 22 януари

Дневен хороскоп, вторник, 22 януари
Снимка: Thinkstock

Ето какво предстои на всяка от 12-те зодии днес:

Овен

Днес не се отчайвайте, ако не успявате да разрешите окончателно някакъв финансов проблем. Не позволявайте на страховете за бъдещето да диктуват постъпките ви. Имайте още малко търпение – има шанс скоро да намерите изход от ситуацията. Някои от вас ще получите заслужена награда за труда си.

Телец

Днес може да се чувствате разпънати между собствените си желания, от една страна, и от друга, към дълга си към някого. Ще е необходимо да направите избор, но, в случай че компромисът е твърде голям и ви кара да се чувствате зле, преценете дали има смисъл.

Близнаци

Днешният ден е много подходящ да завършите стари дела и да въведете ред на работното си място. Така през следващата седмица ще успеете да обърнете поглед напред – към нови проекти и идеи. Ако се почувствате уморени, не прекалявайте с работата и намерете начин да разпуснете.

Рак

Аз или другите – това ще бъде дилемата, която ще вълнува много от вас днес. Прекрасно е да дадете своя принос за нещо значимо или да помогнете с пари за някаква кауза, но все пак не забравяйте и себе си. Не правете необмислени покупки и не харчете прекалено.

Лъв

Днес желанията ви може и да се разминават с действителността. Комуникацията на работното ви място ще бъде затруднена, така че по-добре не водете важни разговори и си дръжте езика зад зъбите. Ако трябва да довършите нещо, сега е моментът да се заемете с това.

Дева

Ако днес преценявате някаква ситуация, не се ограничавайте в личната си позиция или в собствената си философия за живота, особено ако те не ви водят към добро. За вас ще е полезно да се запознаете с нечия чужда гледна точка, особено ако не съвпада с вашата. Приемането на различията може да ви обогати.

Везни

Днес може да намерите решение на емоционален или на финансов въпрос, който ви занимава от известно време. Ако това обаче не се случи и не успеете да наложите контрол над нещата, имайте още малко търпение и изчакайте – има шанс през следващите дни ситуацията да се изясни. Не предприемайте решителни действия, ако не сте запознати с фактите.

Скорпион

Днес се погрижете за себе си. Ако имате нужда да се почувствате красиви и желани, не чакайте някой да ви го каже, а направете нещо – купете си нова дреха или отидете на фризьор. Не се чувствайте виновни, ако поставяте себе си на първо място.

Стрелец

Днес ще се почувствате добре, ако направите нещо за другите – за близък човек или дори за някой непознат, който има нужда от помощ. Ако проявявате нетолерантност, това може да ви струва загубата на ценно приятелство. Така че не пренебрегвайте желанията и мненията на важни за вас хора.

Козирог

Днес ще изпитвате желание да се погрижите за другите хора – най-вече за най-близките си. Все пак не допускайте да стигате до изтощение в желанието си да им угодите и да свършите всичко вместо тях. Много от вас ще предпочетете домашния уют пред социалния живот.

Водолей

Днес по-добре планирайте по-важните задачи и разговори за предобеда. После ситуацията ще стане по-напрегната – хората ще са по-чувствителни, а това може да доведе до трудности в комуникацията. Бъдете по-смели и не се притеснявайте да отстоявате собственото си мнение, ако се налага.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cafe #sweets #instacoffeebreak 2019年の☕カフェ巡り 南紀白浜「豆の湯」さん 窓辺でいただく😉カプチーノ やさしい陽射しを浴びてくつろぎます 思い返すと、また飲みたくなってくる(笑) 海の幸が豊富な南紀白浜 時の流れを止まって感じたい☕カフェ LUMIX G5 with AF-S 35mm F1.8G #shirahama #follow #photogenic #coffee #sweetsstagram #instagood #lumix #coffeestagram #instasweets #tablephoto #insta_shirahama #insta_wakayama #mamenoyu #カフェ #白浜カフェ #カフェ巡り #珈琲 #スイーツ #スイーツ好きな人と繋がりたい #テーブルフォト #豆の湯 #カメラ好きな人と繋がりたい #カフェ好きな人と繫がりたい #グッドトリップ和歌山 #南紀白浜 #プチラカン #フォトジェニック

A post shared by MWU3 (@mwu3cafe) on

Риби

Днес се опитайте да не се поддавате на страховете си, защото те може да ви попречат да преследвате мечтите си или да разрушат важни за вас взаимоотношения. Бъдете искрени със себе си – осъзнайте как се чувствате, не нападайте околните и не се опитвайте постоянно да се защитавате.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#instalunch #cafe #sandabiyori 2019年のカフェ巡り 三田市郊外☕「うわのそら」さん 帰阪したら訪ねてみたかったカフェ 季節のワッフル🍴いただきます サクサクな焼き林檎 大山ミルクのバニラアイス この組み合わせ😆病みつきになりそう💦 青空に手が届きそうな☕カフェ あなたも訪ねてみませんか LUMIX G5 with AF-S 35mm F1.8G ああ、私も鯛焼きモナカ😭見てみたかった(笑) #waffle #uwanosora #instacoffee #instagood #instacoffeebreak #instasweets #foodstagram #sanda #photogenic #lumix #tablephoto #三田市カフェ #神戸三田カフェ #カフェ巡り #うわのそら #ワッフル #フォトジェニック #カメラ好きな人と繋がりたい #カフェ好きな人と繋がりたい #ファインダー越しの私の世界 #テーブルフォト #さんだ日和 #カフェ #スイーツ

A post shared by MWU3 (@mwu3cafe) on

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти