Дневен хороскоп, сряда, 13 март

Дневен хороскоп, сряда, 13 март
Снимка: Thinkstock

Ето какво предстои пред 12-те зодии днес:

Овен
Днес има риск да се превърнете в обект на слухове или на интриги. И за да не се случи това, в случай че нещо не ви е ясно, питайте – така ще разберете каква е реалната ситуация. Проверявайте внимателно получената информация и не вярвайте на всичко, което ви кажат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mood_passion via 📸 @gorozhanova

A post shared by @ insta_fashion_world on

Телец
Днес предизвикателството пред вас ще бъде да решите кои битки да водите и кои не си струват усилията. Преценете дали може да направите нещо и действайте, но по-добре не се занимавайте с онова, което не е под вашия контрол или не е ваша отговорност. Не позволявайте да ви въвличат в чужди битки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mood_passion via 📸 @burimova

A post shared by @ insta_fashion_world on

Близнаци
Днешният ден за вас ще бъде изпълнен с повече предизвикателства, тъй като трудно ще отсявате истинското от измамното. Ако осъзнаете, че голяма част от проблемите са плод на въображението ви и не са реални, ще ви стане по-леко. Усетите ли, че ви обземат тревоги, намерете с какво да се разсеете – разходете се в приятна компания или се ангажирайте с нещо, което да ви увлече максимално.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@addict__store via 📸 @_k_n_g_

A post shared by @ insta_fashion_world on

Рак
Днес може да изпитате желание да се усамотите, за да си изясните някои неща и да решите как да постъпите. Не е изключено и просто да имате нужда от почивка заради повечето задачи на работното място. Не бъдете прекалено критични към себе си и не се опитвайте да огреете навсякъде, защото накрая ще навредите на здравето си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mood_passion 🐣

A post shared by @ insta_fashion_world on

Лъв
Днес не позволявайте на друг човек да се възползва по някакъв начин от вас. Дори да става дума за партньор/партньорка или за роднина, ако някой се опитва да ви вменява чувство за вина, сложете някакви граници – може да се опитате да го разберете, но не и да се нагърбвате с чуждите проблеми.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Women’s day 💐 @mood_passion via 📸 @lerazhuravleva

A post shared by @ insta_fashion_world on

Дева
Днес обстановката у дома или в службата ви ще бъде напрегната. Преценявайте добре кои конфликти са ваши и кои не, защото има риск някой да се опита да ви привлече на своя страна – не поради факта, че държи на вас, а защото има нужда. Някои от вас ще споделите неща, които от дълго време премълчавате, или близък човек ще направи неочаквани разкрития.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mood_passion via 📸 @majamalnar

A post shared by @ insta_fashion_world on

Везни
Днес ще трябва да си изясните някои спорни въпроси с колегите, ако искате работата в бъдеще да върви и да не се повтарят грешките от миналото. Не е изключено да се наложи да играете ролята на балансьор, тъй като хората около вас ще бъдат силно емоционални и трудно ще удържат гнева си.

Скорпион
Днес не позволявайте на страхове и притеснения да ви спират да направите онова, което желаете или смятате за правилно. И най-важното: не се плашете от истината, защото точно тя ще ви освободи и ще ви помогне да продължите напред. Някои от вас ще намерите смелост да си признаете какво изпитвате към определен човек.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mood_passion via 📸 @ler_chek

A post shared by @ insta_fashion_world on

Стрелец
Ако днес искате да се разбирате добре с околните, ще трябва да положите по-големи усилия. Но ще отстоявате своята позиция на всяка цена. В случай че посветите прекалено дълго време на умствена работа, ще се изнервите и ще затрудните дейността си – не го допускайте.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mood_passion via 📸 @leoniehanne

A post shared by @ insta_fashion_world on

Козирог
По-добре ще е днес да залагате на сигурното и да не предприемате нищо, което може да застраши спокойствието – вашето и на близките ви. Денят е подходящ за довършване на започнатото, а не за нови начинания, които ще изискват да полагате големи усилия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mood_passion via 📸 @kseniya_mel

A post shared by @ insta_fashion_world on

Водолей
Днес ще проявявате готовност да споделяте и да обсъждате проблемите. Дори настроението ви да не е добро, ще ви олекне, ако доверите на приятел или на близък човек какви са грижите ви. Денят е чудесен за парти, както и за участие в социални събития и приятелски сбирки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mood_passion via 📸 @yadrakon_photo

A post shared by @ insta_fashion_world on

Риби
Ако днес се наложи да доверите на някого какво мислите или как се чувствате, направете го – разбира се, колкото е възможно по-деликатно. Не си мълчете, само защото се притеснявате как другите ще ви приемат – накрая последствията ще бъдат за ваша сметка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mood_passion via 📸 @lisahomsy

A post shared by @ insta_fashion_world on

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти