Дневен хороскоп, 25 януари, петък

Дневен хороскоп, 25 януари, петък
Снимка: Thinkstock

Ето какво предстои пред 12-те зодии днес:

Овен

Днес в работата ще постигнете повече, ако сте по-практични и положите по-големи усилия. Като цяло сте на прав път, но ако не се трудите упорито, има риск да си останете само с мечтите. Възможно е през днешния ден да ви донесат дивиденти създадените в близкото минало контакти.

Телец

Днес може да установите, че трябва да пренаредите приоритетите си или по някаква причина да се наложи да се откажете да преследвате една цел за сметка на друга. Ако искате всичко да се случва по-лесно, бъдете по-гъвкави и не си мислете, че всяка промяна е лоша.

Близнаци

Днес вниманието ви ще бъде насочено към вътрешния ви мир, а не толкова към онова, което се случва около вас. Ако усетите порив да творите или да се впуснете в нещо ново, не го потискайте, а обмислете детайлите. Може да се чувствате по-изнервени от обикновено.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby, it’s cold outside ❄️ #goodmorning #style #fashion #details

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on

Рак

За радост днес между вас и околните ще цари хармония. Възможно е дори да подобрите взаимоотношения, които куцат от известно време. Ако сте обвързани, прекарайте повече време с любимия човек – ще си изкарате чудесно. Срещите с приятели и груповите занимания също ще бъдат приятни.

Лъв

Днес ще е по-разумно да не започвате нови неща, които изискват да влагате повече енергия. Свършете текущите си задачи и отделете време, за да въведете ред вкъщи. Не отлагайте да свършите домакинска работа. Ако не ви обземе мързел, през този ден ще бъдете доста продуктивни.

Дева

Днешният ден е чудесен за забавления и за приятни занимания, които ще ви носят удоволствие. Може да преодолеете неяснотите и проблемите, като проведете необходимите разговори и задавате въпроси. Слушайте вътрешния си глас, за да разберете как да постъпите.

Везни

Днес вероятно ще изпитвате по-голяма потребност да се уедините, а някои от вас ще търсите подкрепата на най-близките си хора. Ще се почувствате по-добре, ако споделите грижите и вълненията си с партньора/партньорката си или с човек, на когото имате доверие.

Скорпион

Днес ще спечелите, ако заложите на комуникацията с околните. В случай че има нещо, което ви тревожи, споделяйте и задавайте въпроси, за да си изясните положението. Не си мълчете с надеждата, че другите ще разберат какво изпитвате – те не четат мисли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well hello Friday! ✨ #friyay #love #details #gucci @alexandrapereira

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on

Стрелец

Ключът за успех в днешния ден ще е в добрата концентрация. Изпипвайте всичко, което правите, не позволявайте работата ви да изостава и планирайте внимателно предстоящите си действия. Ако въведете ред в делата си, няма причина да не останете доволни от резултатите.

Козирог

Днес може да сте по-емоционални от обикновено. Поведението на хората и особено на човека до вас ще ви въздейства силно. Не загърбвайте собствените си желания, само и само да угодите на другите. За да постигнете онова, което искате, може би ще трябва да оставите нещо зад гърба си.

Водолей

През днешния ден общуването с околните може да бъде по-трудно. Ако се надявате да постигнете разбирателство с някого, по-добре отложете разговора за петък – днес вероятно ще срещнете отпор или просто няма да реализирате намеренията си.

Риби

Днес не се опитвайте да правите всичко сами. Ако имате проблем, говорете с приятел или с човек, който може да ви бъде от помощ. Очаквайте подкрепа отвън, но, за да я получите, трябва да я потърсите. Ключът към успеха през днешния ден ще се крие в добрата комуникация.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти