Дневен хороскоп, 20 февруари, сряда

Дневен хороскоп, 20 февруари, сряда
Снимка: Thinkstock

Ето какво предстои пред 12-те зодии:

Овен

Днес по възможност не започвайте нищо ново и не взимайте важни решения, особено ако сте по-емоционални и не мислите трезво. Изчакайте докато страстите се поохладят. На работното ви място ще се появят доста спорни въпроси, които обаче точно сега едва ли ще успеете да разрешите.

Телец

Днес някои от вас може да се чувствате унили и потиснати, а други да имате вдъхновение. Трудно е да се предвиди какво точно ще изпитвате, защото ще е много лично и ще идва дълбоко от сърцето ви. При всички случаи обаче във ваша полза ще е, ако насочите поглед към душевния си свят, за да видите какво се случва там, вместо да се разсейвате с работа или със забавления.

Близнаци

Днес не се претоварвайте, защото бързо ще се изтощите. Отделете малко време и насочете вниманието към себе си – и не мислете за това колко сте постигнали или какво притежавате, а как се чувствате, когато останете насаме със себе си. Ако си дадете честен отговор, в бъдеще може да промените живота си към по-добро.

Рак

Днес не вярвайте на всичко, което хората ви казват – възможно е да ви заблуждават или вие да тълкувате чуждите думи погрешно. Има вероятност да бъдете подведени от вътрешния си глас. Така че през днешния ден ще е по-добре да не взимате важни решения.

Лъв

Днес общуването с околните ще бъде не само приятно, но и плодотворно. Хората ще усещат вашето желание да им сътрудничите и, от своя страна, ще бъдат готови да ви съдействат. Поддържайте баланса в личните си отношения и не позволявайте на другите да ви използват.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday mood ✨#goodmorning #love #mood

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on

Дева

Днес много от вас ще имате усещането, че заобикалящият свят не ви дава онова, което искате. Добрата новина е, че поне ще разберете от какво се нуждаете, да установите, че има шанс да си го осигурите в близко бъдеще. Ако обаче искате по-значима промяна, подгответе се да направите сериозен избор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeste li se ikada zapitali dišete li pravilno? Više o tome na linku u opisu profila!

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on

Везни

Днес оставете събитията да следват естествения си ход. Дори да ви е трудно да приемете нещо, все пак опитайте, защото съпротивата ви само ще усложни ситуацията. Обърнете внимание на себе си и на собствените си преживявания и не се претоварвайте с работа. Ако чувствата ви залеят, не ги спирайте – така ще успеете да се освободите от емоционалния товар.

Скорпион

Днес не си правете никакви крайни заключения, защото има риск да изпаднете в самозаблуждение или пък някой да се опита да ви подведе. Информацията, която получавате, ще е противоречива, а нищо чудно и сами себе си да не успявате да разбирате. Така че: концентрирайте се върху настоящето и не прибързвайте с решенията и с действията си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej Sunday! 🐾🖤 #sundayvibes

A post shared by FASHION.HR (@fashionhr) on

Стрелец

Днес се погрижете за себе си както намерите за добре. Ако си мислите, че проблемите ви идват отвън, това не е така. Просто пред вас се показва какво реално се случва – в душата ви, във взаимоотношенията ви. Денят е подходящ за по-спокойни дейности – почивката и заниманията с някакво хоби ще ви дойдат добре.

Козирог

Днешният ден ще бъде сложен за вас, затова не действайте прибързано и не се опитвайте да контролирате хората и обстоятелствата – така само ще си навлечете проблеми. Днес ще е потребно да осъзнаете чувствата си и да не обвинявате околните за тях. Ако успеете да направите това, може да се освободите от емоционалния товар, който носите отдавна.

Водолей

Днес не се опитвайте да задържите нещо, което си отива от живота ви. Дори и да го направите, едва ли ще успеете да противодействате на промяната, а само ще удължите агонията. За много от вас денят ще е наситен със силни емоции и едва ли ще сте настроени да работите активно.

Риби

Днес отделете малко време, за да останете насаме със себе си и да поразсъждавате какво ви пречи да постигнете някоя своя мечта. Вероятно сте привързани към нещо от миналото, което ви пречи да продължите напред, или просто се страхувате да направите промяна. Мислете – това ще ви помогне да решите какво да направите, за да подобрите нещата в определена област от живота си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти