Дневен хороскоп, 15 януари, вторник

Дневен хороскоп, 15 януари, вторник
Снимка: Thinkstock

Ето и какво предстои пред 12-те зодии днес, 15.01:

Овен
Днес с предприемчивост ще съумеете да се справите с изпълнението на текущите си делови инициативи. Важно е да се съсредоточите върху главното, за да не пропуснете значими за вас новини, които ви носят промените, на които се надявате в служебен и в материален план.

Телец
Днес не бързайте да си правите заключения – слабо вероятно е те да имат ефекта, на който се надявате в професионално и в материално отношение. Постарайте се да преследвате последователно деловите си цели. Заобикаляйте се с позитивно настроени към живота хора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dzień dobry... pogadałabym sobie z Wami, ale dopijam kawę i idę się przygotować na inwazję młodzieży 😉 Przyjeżdzają dziś do syna na ferie koledzy i kuzyn... dobrze, że młodzi mają pokoje na parterze, a ja mogę uciec na poddasze, w razie konieczności 😂😉 _______________________________ Miłego dnia ♥️ _________________________________ #coffee #coffeetime #coffeemug #coffeeaddict #coffeeholic #hygge #hyggehome #myhyggehome #apartamenttherapy #livingroom #loft #interiordesign #cozy #cozyroom #cozyhome #interiorismo #interiorwarrior #interior_and_living #interior_design #interior2you #littlestoriesofmylife #tatianahomedecor

A post shared by Tatiana✖️Home✖️Decor (@tatiana_home_decor) on

Близнаци
Днес е възможно на много от вас да ви бъде отправено примамливо предложение, което може да осигури още по-добър тласък на кариерата ви. Погрижете се за инициативите, чиято реализация сте се заели да приключите в определените срокове.

Рак
Днес ще ви бъдат предоставени отлични възможности да влезете в съдружие с човек, с когото и друг път сте работили успешно в тясно сътрудничество. Използвайте момента, за да поставите условията си, но бъдете готови да приемете и изискванията на другата страна.

Лъв
Днес не оставяйте нищо на случайността или на произвола на съдбата, особено ако очаквате конкретни резултати в делово и в материално отношение. Погрижете се нещата да се случват според предварителните ви планове, като се съобразявате с заобикалящата ви действителност.

Дева
Днес се съобразявайте с промените, настъпващи около вас на работното място. Залагайте на сигурното, избягвайте и най-малката вероятност да предприемете рискован ход в делови или в материален план. Повишете вниманието си по отношение на притежаваните от вас вещи!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday mornings are best started with the perfect cup of coffee ☕️

A post shared by Joanna's Marketplace (@joannasmarketplace) on

Везни
Ако днес създадете добра организация и проявите съобразителност, ще съумеете да се справите с текущите си задължения на работното място – това ще ви позволи по-спокойно да планирате настоящето и бъдещето си. В любовта е необходимо да сте откровени с интимната си половинка.

Скорпион
Днес способността ви да планирате ще ви помогне да се справите с предизвикателствата, съществуващи на работното ви място. Част от вас ще бъдете пред прага на конкретна промяна в служебно или лично отношение – това може да ви тласне по съвсем нова посока на развитие.

Стрелец
Днес се погрижете да реализирате личните си инициативи според предварителните си планове. Добре ще е да не отлагате провеждането на някои разговори с колега, клиент или делови партньор, особено и ако има да изяснявате редица въпроси от служебен характер.

Козирог
Днес финансовото положение на много от вас може да се подобри благодарение на правилната ви преценка по отношение на приходите и на разходите ви. Погрижете се делата ви от лично естество да не страдат заради прекомерната ви ангажираност в службата.

Водолей
Днес се заемете с организирането и извършването на промени в дома си. Бъдете достатъчно ефективни, когато започвате да реализирате инициативите си, за да избегнете евентуалните затруднения в хода на осъществяването им. Много от вас ще преоткриете дълбочината на своите чувства към човек, когото не сте виждали отдавна.

Риби
Днес се съсредоточете върху главното в професионалната сфера – положителните резултати няма да закъснеят. С действията си на този етап ще определяте развитието на не една своя инициатива, така че не губете ценно време. Залагайте на сигурното!

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти