Дневен хороскоп, 12 януари, събота

Дневен хороскоп, 12 януари, събота
Снимка: Thinkstock

Ето какво ви очаква днес в астрологичен аспект:

Овен

Днешният ден предразполага към почивка и усамотение, а не към труд и някакви сериозни занимания. Прекарайте повече време с близките си хора – дори да сте имали известни търкания, споделените мигове ще открият пред вас възможност да си изясните някои неща.

Телец

Днес тези от вас, които сте си свършили добре работата в миналото, може да се чувствате удовлетворени, защото материалното ви положение ще е стабилно. В случай че връзката ви е в криза, сега е моментът да говорите открито за чувствата си и да загърбите стария модел, изпълнен с взаимни обвинения.

Близнаци

Днес, дори да смятате, че ви се полага да получите нещо, не прилагайте принуда и не използвайте непозволени средства. Постъпвате ли така, не е изключено действията ви да се обърнат срещу вас. Помислете какво е нужно сами да си осигурите онова, което ви липсва – без значение дали става дума за признание, успех или пари.

Рак

Днес ще е съвсем уместно да се посветите на сериозно почистване вкъщи и да се освободите от всичко, което вече не ви е нужно. Изхвърлете непотребните вещи, за да разчистите пространство за нови неща. Възможно е през днешния ден да реагирате по-емоционално.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm in bed awake, thinkin' how'd I make #elevate #drakeandcoffee ☕️🦂 #regram @rafaelaelia

A post shared by Drake And Coffee (@drakeandcoffee) on

Лъв

Днес напрежението може да ви влияе негативно, затова отделете повече време за почивка и релаксация. Ако си имате хоби или се занимавате с творческа работа, сега е моментът да усамотите. Не се вкопчвайте в нищо от миналото, защото така ще усложните положението си.

Дева

Днес може реалността да се разминава с очакванията ви и това да не ви харесва. Ако обаче не се опитате да видите нещата каквито са, ще продължите да следвате грешни пътища и да се жертвате за други хора, вместо да помислите за себе си. Отнасяйте се сериозно към ангажиментите, които сте поели.

Везни

Днешният ден е подходящ за почивка и за занимания, които не ви натоварват. Ако усетите прилив на сили, може да спортувате или да се захванете с някаква домашна работа – например да направите по-сериозно почистване. Ако се освободите от нещо излишно, ще изпитате усещане за лекота.

Скорпион

Днешният ден е много подходящ да се освободите от негативното мислене, което не ви носи нищо добро и ви пречи да постигнете това, което искате. И в случай че проявявате склонност да разсъждавате по такъв начин, вашето желание да промените този модел може и да не е достатъчно, но ще е добра първа стъпка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

coffee in bed please

A post shared by shali_swim (@shali_swim) on

Стрелец

Днес миналото ще оказва огромно влияние върху преживяванията ви. Това обаче не означава, че трябва да се връщате назад, а по-скоро да се изправите срещу предишните си действия, да приемете последствията от тях и да се освободите от нещо, което вече не ви е нужно.

Козирог

Днес ще реагирате прекалено емоционално – възможно е да кажете или да направите нещо, за което после да съжалявате. Дори да ви коства много, запазете спокойствие и не действайте прибързано. Денят носи доста предизвикателства за любовните ви отношения.

Водолей

Днес може да очаквате известно отрезвяване – в любовния живот или в служебната сфера. Ще видите ситуацията такава каквато е, а не каквато би ви се искало да бъде. Чудесен ден да отметнете повече работа или да приключите с ангажимент, който изпълнявате отдавна.

Риби

Днес се погрижете да си осигурите удоволствия. Излезте на романтична вечеря с любимия човек или се позабавлявайте с приятели. Ако се чудите дали да не се запишете на танци или на някакъв спорт, сега е моментът да потърсите нужната информация.

Последвай ни в Инстаграм ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти