Днес сме в Пълнолуние в Телец: освобождаваме се от негативни влияния и започваме на чисто!

Предстои пълнолунието за този месец и то се случва На 11.05. (четвъртък) в знаците Телец - Скорпион.

При пълнолунието Луната, която е символ на подсъзнанието и емоционалния ни живот, е най-далече от Слънцето, съответно е най-свободна да прояви всичко, до което нямаме съзнателен достъп.

Луната, това са емоциите, инстинктите и зависимостите от всякакъв характер, но също така  и способността да се радваме и да преживяваме нещата. 

Пълнолунието Телец - Скорпион е твърде възможно да прояви ситуации на емоционални или материални зависимости и трудности при промени в отношенията между вас и другите или по отношение на собствените ви ценности. 

Възможно е  да се прояви в степен, в която имате в себе си -  ревност, властване и налагане над околните или пък съвсем обратно - поставянето в ситуации на жертва, ако това е несъзнателната роля, в която сте се поставили.

Снимка: Thinkstock

Затова е препоръчително да намерите време и да останете сами със себе си, без да се занимавате с външния свят, да опитате да успокоите ума и да наблюдавате това, което се случва в него. Без да съдите, да отричате или да давате оценки. 

По този начин можете да осъзнаете някои модели, които влошават качеството ви на живот и да се освободите от тях, тъй като Пълнолунието е добро време за прочистване, за старт на диети и медитации. 

По време на това Пълнолуние внимавайте при полети и пътувания. Един ден преди и един след него може да има по-голямо напрежение и аварийност. 

Снимка: netinfo

Не е време също така да разрешавате домашни въпроси и дела.

За хората, ориентирани повече в интелектуалните сфери, периодът е много добър и градивен - възможни са нови оригинални идеи, комуникация и пътувания, докато за по-чувствителните може да даде напрежение, тъй като съвпадът на Уран с Меркурий, който се случва по време на пълнолунието, е свързан със засилена активност на нервната система.

Хармоничният аспект на Плутон към Пълнолунето дава възможността за успешна трансформация и освобождаване от това, което сте готови да пуснете. 

Внимавайте за недоразумения и неясни ситуации в професионален план. За творците времето ще бъде добро.

Снимка: netinfo

През периода имаме възможността да се разделим със страхове и нагласи, които пречат за реализирането на потенциала ни. Проблемни ситуации отпадат и се освобождава място за други, нови, по-хармонични събития или отношения. 

Още интересни статии, които да прочетете:

Характерът ти според лунната фаза, в която си роден

Как флиртуват мъжете от различните зодии

Кой трябва да бъде най-добрият ви приятел според зодията?

Най-важното правило за всеки знак от зодиака

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти