Днес настъпва Новолуние във Везни - чудесен период за сбъдване на най-искрените ни желания!
Снимка: Unsplash

Днес настъпва Новолуние във Везни - чудесен период за сбъдване на най-искрените ни желания!

Есента започва в едно новолуние в знака на Везните.

Темата за връзката ни с другите, но и със самите нас, излиза на преден план. Чудесният елемент идва от това, че ще можем да подобрим тази връзка, да пуснем старата енергия и да се насочим към новата. Новолунието ще се случи точно на 19-ти октомври в 22:12ч.  Нека да обърнем внимание и на най-важните моменти, свързани с този астрологичен феномен:

жена желание щастие
Снимка: Unsplash

Това е чудесен момент да потърсим баланса в живота ни и да отдалечим от крайностите. Това, което ще спаси трудните взаимоотношения, са компромисите, а не идеята кой колко е прав.

Докато в една връзка – било то професионална или лична, всеки тегли в своята посока, нещата няма да се получат. Добре е да погледнете в една посока, която да е обща и която ще донесе и на двете страни добро. В противен случай Юпитер в Скорпион, който акцентира трансформацията, ще ви помогне да се спасите от безкомпромисните взаимоотношения.

Хармонията ще се постига на базата на общуване и на комуникация. Няма как другата страна да се досети какво ви е причинила, ако не й споделите. Типичното поведение сега може да е – ще те отхвърля, без да говоря с теб, за да не ме отхвърлиш ти, когато говоря с теб.

жена желание щастие
Снимка: Unsplash

Чудесен момент за внасяне на малко естетика и хармония както по отношение на дома и на работното място, така и по отношение на собствената личност.

Започва един нов момент на сътрудничество в живота на всеки човек. Това ще е тази сфера от живота ни, в която ясно усещаме, че не можем да се справим сами.

Това Новолуние носи много позитивна енергия и сила за сбъдване на нашите най-искрени желания. 

Това да имаме желания не е просто каприз или идеалистично мечтание. Напротив формирането на желания означава, че сме осъзнали наши нужди, наши потребности. 

жена желание щастие
Снимка: Unsplash

Желанието е въпрос на взимане на решение за това, какво искаме да създадем и за изясняване на нашето намерение. Това е повече от процес на „мислене”; то включва емоция, чувство, че то е правилно за нас и го приемаме напълно с цялото си сърце. 

„Когато предприемем извънредната стъпка да запишем това желание и да го декларираме във вълшебния момент, то ще се сбъдне” – пише известната астроложка Жан Спилър. Именно тя прави експеримент и открива влиянието на Новолуние върху нашите желания.

Новолуние е времето, когато се подпомагат всички форми на растеж.

Този период е плодотворен за надеждни нови начинания. Или поне тя смята така. Според Жан Спилър най – силния момент да се напишат пожелания е в рамките на първите осем часа от Новолунието, но може до четиридесет и осем часа.

жена желание щастие
Снимка: Unsplash

Формулирането на желанията също е много важно. Те трябва да бъдат записвани така както ги чувствате, а не как биха звучали логично. Колкото по кратки и ясни са, толкова по-добре. 

Вижте в нашата галерия ТУК примерни желания в областите, които са управлявани от Везни. 

Към галерията >>> 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти