Днес е най-вълшебният ден от октомври, който ще донесе много любов на всяка зодия

любов двойка есен зима уют
Снимка: Istock

Есента е тук и нейната магия работи заедно с енергията на Венера и Везни, за да внесе единство, любов и връзки в живота ни. Това е сезон, в който може да се почувствате склонни да изместите вниманието си от себе си и да го насочите към партньора, семейството или кариерата си. Сезонът на Везните подчертава деприоритезирането на Аз-а и егото и ви подканва да съсредоточите погледа си върху това как можете активно да създадете повече баланс и единство в живота си.

С цялата тази енергия, ориентирана към взаимоотношенията, новолунието във Везни на 6 октомври ще бъде най-романтичният ден през този месец за вашата зодия, вдъхновявайки ви активно да се стремите към връзка. Всеки знак ще изпитва тази енергия по малко по-различен начин, но любовта, която се усеща във въздуха, със сигурност ще се разпръсне върху всички.

Докато романтиката обикновено е свързана само с интимни отношения, енергията на днешния ден е нещо, което може да се приложи и в много различни области от живота ви. Важно е да запомните, че дори и в момента да нямате специален човек до себе си, към когото да насочите тази енергия, не означава, че няма да се насладите на изживяването на романтичната енергия на този специален ден.

Венера – планетарният владетел на Везни – е не само планетата на взаимоотношенията, но и управлява творчеството, парите и красотата. Използването на романтичната енергия от 6 октомври е идеалният начин да се възползвате от енергията на Венера.

Ето как ще се отрази този вълшебен ден на всяка зодия:

Какво ще донесе романтичният 6 октомври на всяка зодия

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти