Цитати, които ще докоснат сърцето на зодия Стрелец

стрелец галерия
Снимка: iStock

Когато става въпрос за вълнуващи бягства и изследване на това, което може да се види с просто око, зодия Стрелец може да ни каже повече от всеки друг. Представителите ѝ са вечните опимисти на зодиака, които разпръскват веселата си магия в живота ни.

Тъй като зодиакалния знак Стрелец е променлив, той имат специални трикове, за да се приспособи без усилие към средата си. Стрелците са управлявани от деветия дом на мирогледа и философията, така че тези знаци са с отворено съзнание и обичат да опознават различни гледни точки и култури, особено чрез пътувания.

Тяхната жизнерадост и чувство за оптимизъм се дължат на това, че са страстен огнен знак, но със сигурност не пречи и фактът, че управляващата им планета е Юпитер, наричана още планетата на късмета, просперитета и изобилието.

Стрелците обаче имат и по-тъмна страна - както всеки зодиакален знак. Тъй като са променлив знак, Стрелците понякога могат да бъдат непостоянни и непоследователни - и за тях поемането на ангажименти или обвързването се възприемат като бреме. Понякога могат да станат и много инатливи, когато става въпрос за мирогледа им (тогава всяка нотка на оптимизъм може да изчезне).

Въпреки това, те ни дарват с преспектива, която не можем да получим от нито един друг знак. Затова, днес нека надникнем зад кулисите на Стрелеца с тези цитати (много от които са изречени от Стрелци) и да се потопим в приключението, което е животът им.

11 цитата, които зодия Стрелец ще одобри

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти