Бум на емоции в интимен и бизнес план - как ни влияе пълнолунието във Везни

Днес ще си говорим за пълнолунието този месец, което се случва в знаците Везни - Овен на 16-ти октомври.

Тези два знака в най-голяма степен касаят личните взаимоотношения - както интимни, така и с бизнес партньори, с най-близките ви приятели, а също и с хората, които явно и открито застават срещу вас. Засегнати са още балансът и споделеността в тези отношения.

Овен - Везни отговарят на първи и седми дом и са пряко свързани с изявата на човек пред останалите, пред целия външен за него свят, който, като израз на несъзнаваното в самия него, ще му даде ответна реакция точно като огледало.

Това е една от най-важните теми - аз и другите, в частност аз и партньорът. Тъй като партньор, от който се привличаме, още по-акцентирано проявява нашите неосъзнати страни, времето е подходящо да наблюдаваме внимателно какво се случва между нас и така можем да разберем много за себе си. Винаги става дума за вас самите и вашето възприятие на нещата.

Не се изкушавайте, особено ако сте провокирани, да обвинявате човека срещу себе си. Ако вместо това опитате да поемете отговорност за поведението си, ще направите голяма крачка напред.

Вижте коя е най-подходящата за вас позиция в отношенията - къде можете да наблюдавате спокойно, къде сте в баланс и покой.

Според Юнг съдба наричаме това, което подсъзнанието ни проявява във външния свят и което не осъзнаваме, за това и нямаме силата или умението да го променим. Тоест, нещо, което неизбежно се случва.

И е точно така: докато не разберем, че всичко си носим вътре в себе си и нищо отвън не е в състояние да ни направи щастливи в най-дълбоката ни същност, проектираме“нуждите“ или това, от което мислим, че зависим, най-вече върху партньора. Следват драми, претенции и очаквания.

Планетата Уран има пряко отношение към пълнолунието този месец и сочи възможна поляризация в отношенията с външния свят, крайности в поведението, неспособност да се владеем.

При всички положения Уран ще ни подтикне да освободим по някакъв начин подсъзнателните импулси, нагласи, модели, които носим дълбоко в себе си.

Ситуацията с Уран се свързва с изненади, с неочакваното и освобождава всичко до край.

Уран се свързва още с планината, с високото, за това една по-дълга разходка горе в планината и пребиваването в природа ще отнеме част от напрежението на пълнолунието, ще ви зареди и балансира.

Силно препоръчително е през този около 3-дневен период - един ден преди, по време на и един ден след самото пълнолуние да се правят диети, пречистване на организма, медитации и всякакви творчески дейности, както и занимания със спорт, приятни преживявания, почивка. По този начин ще имате възможност градивно да насочите голямото количество енергия, което се освобождава през периода, без да си създавате вътрешен хаос, безпокойство и драматични ситуации.

Как ще го усетите вие, е много индивидуално и зависи от степента, в която човек има връзка със собствения си вътрешен свят и е наясно с причините за преживяванията и мотивацията на поведението си.

Още полезни статии, които да прочетете: 

Чистене на организма по фазите на Луната

Планетата, която изгрява, е богът, който ти помага

Ретрограден Меркурий във Везни: Какво да очакваме

Започна ретроградната Венера. Какво ни предстои?

Рожденият хороскоп или този на зачатието е валидният?

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти