Близнаците да се стягат за нови възможности. Рибите да не отлагат днешната работа за утре!

Близнаците да се стягат за нови възможности. Рибите да не отлагат днешната работа за утре!
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 10 август до 16 август) според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

През тази седмица е потребно да довършите старите задачи и проекти – както в личен и семеен, така и в служебен план. Макар че седмицата ви дава шанс за ново начало, реални действия в нова насока ще може да предпримете чак в почивните дни и по-вероятно – през следващата седмица. Така че сега, в дните до петък, довършете старите неща и направете равносметка на постигнатото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица може да ви зарадва с щастливо събитие, свързано със семейния ви живот или някакво съкровено ваше желание. Някои от вас може да получат новини още сега, а при други събитията да се развият малко по-нататък – през следващата седмица например. Тази седмица обаче е важна, защото в някаква степен подготвя почвата, за да може да тръгнете в нова посока. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тези седмица ще бъде доста динамична, с не малко задачи и ангажименти. Така че ако копнеете да не правите нищо и само да мързелувате, новините не са добри за вас – трудно ще си осигурите толкова свободно време. А дори и да го направите, може да изпуснете някоя добра възможност. Така че се стегнете и не се опитвайте да се измъквате – в крайна сметка ще останете доволни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица повечето от вас ще се стремят по-скоро към сигурност и удобство, отколкото към приключения и експерименти. Ще работите по текущите задачи и ще искате да завършите онова, което вече сте започнали. Това е чудесно, защото усилията, които положите сега, ще си струват и резултатите няма да закъснеят. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Предстои ви още една седмица с много активности и впечатления, а за някои – и с усилена работа. Ако сте в отпуск, не се притеснявайте, че сте изпуснали нещо – следващата няма да ѝ отстъпва. Просто цялата тази динамика ще се пренесе във ваканцията ви и е потребно да планирате по-активни занимания, ако не искате да се отегчите и накрая да се изморите от скучната почивка. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Следващата седмица е в някаква степен преходна за вас. Навлизате в една по-позитивна фаза от живота си, в която ще имате нови възможности за развитие както в личен, така и в професионален план. Ще се радвате на влиянието през следващите седмици, но е възможно още сега да усетите първия полъх, а нищо чудно някои от вас вече да са получили първите знаци в коя област ще бъдат промените и да са изправени пред нови предизвикателства. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Тази седмица може да бъде много успешна за онези от вас, които се занимават с някаква обществена дейност или работата им е свързана с грижа за другите или някаква кауза. При останалите акцентът ще бъдат целите за бъдещето, които при някои от вас ще претърпят известни корекции с оглед на настоящата ситуация. Ако планирате нещо по-дългосрочно, от петък нататък идеите ви ще се избистрят и спокойно може да се заемете с конкретната реализация. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Предстои ви още една активна работна седмица и макар да е лято, на много от вас ще им бъде трудно да се откъснат от служебните си задължения и отговорностите, които са поели. Ако сте от хората, които копнеят за влияние, авторитет, призвание или просто обичат да бъдат под светлините на прожекторите, сега е вашето време. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица духът ви ще бъде авантюристичен, ще търсите приключения и нови възможности за израстване и реализация. Ако принципно сте по-амбициозни, сега ще бъдете във вихъра си, но дори да не държите чак толкова на кариерата, през тези дни ще усещате, че искате нещо ново и вероятно имате нужда от разнообразие и развитие в някаква област. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица някои от вас ще се занимават със семеен въпрос, вероятно свързан с пари  или собственост. Ако се опитвате да продадете имот или очаквате някакви пари от наследство, сега събитията може да се развият във ваша полза. Някои от вас ще уреждат взаимоотношения с банки, но имайте предвид, че периодът не е много благоприятен за взимане на кредити и заеми, освен ако процедурата не е започвала вече. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица е много позитивен период, а при някои дори жизнерадостен, що се отнася до междуличностните и любовните ви отношения. Така че ако сте обвързани, може да очаквате приятни мигове, романтични срещи и страстни изживявания. В случай,Водо че все пак имате някои притеснения във връзката си или несъгласия с партньора, бъдете търпеливи и не бързайте да се карате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица работните задачи ще ви притискат и някои от вас ще бъдат доста натоварени в службата. Ако не сте във ваканция и имате повече ангажименти, по-добре ги довършете и не отлагайте днешната работа за утре, колкото и да си мечтаете за плаж и почивка. Някои от вас ще бъдат допълнително мотивирани да го направят, защото повече работа ще означава повече доходи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Във видеото ви очаква пък нашият дневен хороскоп. Приятно гледане.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти