Астролозите съветват: Днес е много опасен ден, не бива да говорим празни приказки!

Астролозите съветват: Днес е много опасен ден, не бива да говорим празни приказки!
Снимка: Weheartit

26-и лунен ден от 4:17 ч на 24 март до 4:55 ч на 25-и. Днес е много опасен ден! Трябва да сме максимално внимателни при общуването с други хора само по вътрешно убеждение, с вътрешна симпатия. Не бива да се суетим и да проявяваме горделивост. Ако е възможно, нека напълно се откажем от активна дейност, препоръчва се почивка.

Нищо ново да не се предприема – започнатите неща ще потънат в блатото на илюзиите ни, а на бита ни може да донесат само загуби.

В този ден се губи много енергия в разговори, нека бъдем внимателни кой ни хвали, кой ни кара да се лъжем в себе си и ни отговаря с ласкателство. По-добре е да приемем човек, който ще ни наругае.

Не трябва да говорим празни приказки.

Днес може да усетим особено силно нервно напрежение и в мислите, и в действията си; да не разбираме какво точно се случва с нас. Вътрешни притеснения и страхове може да се обаждат на моменти.

Позитиви

Денят ще ни обогати с много нови иновативни мисли и действия, ще сме креативни и нестандартни, това ще е начинът да постигнем целите и задачите си.

Днес особено много ще ценим приятелите си, хората, с които работим в колектив, тези, които ни дават подкрепата си, които ни вярват и могат да ни последват в мечтите и целите ни.

Усетът за красота, хармония и естетика ще ни огрява днес много силно, ще търсим и ще виждаме всичко това навсякъде около нас.

Снимка: Thinkstock

Здраве

Сънища. В това лунно денонощие сънищата показват колко е голяма нашата самовлюбеност. Ако се виждаме преуспяващи и всесилни, значи е време да се спуснем на земята и трезво да оценим себе си. Ако се видим насън бедни и нещастни – трябва веднага да вдигнем самооценката си, да се учим на любов и уважение към себе си.

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури, свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, препоръчват се физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

Вижте още:

Звездите променят съдбата ни на всеки 28 години

Кои са трите зодии, родени за любов?

За какво е роден всеки знак от зодиака?

Снимка: Thinkstock

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти