4 зодиакални знака, за които Денят на влюбените ще бъде изключително пламенен

астро двойка
Снимка: iStock

Макар че навън е студено, можем да ви гарантираме, че на 14 февруари ще усетите жегата. Астрологичната обстановка в седмицата на Деня на влюбените ще бъде вълнуваща, дами. Между разпалващото страстта пълнолуние и мощното подреждане на планетите на любовта и секса всички зодиакални знаци ще имат възможност да покажат емоциите си и да приемат новите начала във взаимоотношенията си. Въпреки това, ако сте един от зодиакалните знаци, които Денят на Свети Валентин 2022 и пълнолунието ще засегнат най-много, тогава това ще бъде още по-голямо събитие. Пригответе се за чувства, флиртове и някои нови начала.

Пълнолунието известно още като Снежна луна - което ще осветява небето в огнения знак Лъв през целия Ден на влюбените, преди официално да достигне зенита си на 16 февруари. Докато ефирните енергии на сезона на Водолея понякога могат да ни накарат да се чувстваме по-дистанцирани по отношение на чувствата, наличието на Луната в пламенния Лъв ще подпали желанията ни и ще ни вдъхнови да имаме повече блясък в емоционалните си прояви. Междувременно между планетите на любовта и секса в астрологията ще се развихрят сериозни искри, които ще поставят началото на нови цикли, що се отнася до взаимоотношенията.

Романтичната планета Венера и сексуалната планета Марс ще се подредят под крилото на прагматичния земен знак Козирог, което приканва всички зодиакални знаци да пренастроят любовния си живот в полза на повече стабилност, продължителност и чувствителност. Меркурий също ще приключи престоя си в Козирог на Свети Валентин и ще достигне чувствителна точка, известна като анаретична степен в астрологията. Това може да породи усещане за неотложност да изразим мислите си или да споделим тайни с любимите си хора, особено след като първият ретрограден Меркурий за годината е вече зад гърба ни.

Периода между настъпването на февруарското пълнолуние и съединението между Венера и Марс ще бъде изпълнен с вълнения - особено ако активира определени части от наталната ви карта.

Продължете в галерията, за да видите дали страстта е във вашата прогноза.

4-те зодии, които ще имат нажежен Свети Валентин

 

 

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти