2018-та е тук: Какво ни очаква и как да привлечем късмета в живота си

нова година 2018
Снимка: Thinkstock

Следващата година ще е мирна, рационална и уравновесена, но трябва да се заредим с търпение, за да реализираме всичко планирано досега, това каза специално пред Дарик астрологът Антоанета Салфидж. Тя разкри особеностите, които ще властват през следващата година и какво да правим, за да привлечем към себе си късмет, пари и благосъстояние.

„Годината на двойката е година на Луната. А Луната е много адаптивна, тя е приемаща, възприема информацията, превръща я в някаква материя, кара ни да се чувстваме удобно, приятно, комфортно, да се заземим. Именно заради това за нас е много важно да се наместваме и да се оформяме“, посочи астрологът.

За да „омилостивим“ Луната, за да се синхронизираме с енергията, която ще управлява процесите, е добре да се ориентираме към белия цвят, среброто, сребърните бижута и въобще сребристо сивото като цвят.

нова година 2018
Снимка: Thinkstock

По думите на астролога Луната е много материална, успява всичко невидимо да го материализира и много често чрез лунния принцип ние искаме да се наядем, да си починем, да натрупаме пари, да си купим имот, да си създадем дом, семейство.

„Другият цвят, който ще управлява тази година е зеленото - цветът на парите. Така че, който иска да спечели повече и да привлича повече пари, може да се ориентира към зеления цвят“, каза Антоанета Салфидж.

За кого ще е най-успешна следващата година?
 
"Това ще бъде една мирна година, една хубава, рационална, мирна и много спокойна година, уравновесена и стабилна. Малко ще бъде като затишие пред буря. Тази година ще имаме възможност да видим къде сме и да се установим. Тази година се заземяваме. Трябва да направим всичко, което сме решили. Напредък може да има във всички сфери - особено в строителството, оформяне на структури, в сектори, в които се изисква много работа“, допълни тя.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти