Домашен обяд в работата

Домашен обяд в работата
Снимка: netinfo

Едва ли има по-лесен, здравословен и спестяващ пари вариант за обяд в офиса от това да си вземете храна от вкъщи.

Така ще си помогнете, ако спазвате специален хранителен режим. Няма да се притеснявате, че като излезете с колегите, ще се подлъжете и ще си вземете нещо вкусно, което, обаче, не се връзва с диетата ви.

Друг плюс на подготвената предварително от вкъщи храна за офиса е, че няма опасност да пропуснете обяда, залисани в работа. Много хора имат навика да хапват само пакет солети, кроасан или нещо подобно за обяд, защото нямат време да излязат от офиса, а когато се приберат вкъщи вечер, усещат вълчи глад и поглъщат повече храна от нужното.

Предлагаме ви няколко идеи как да си осигурите домашен обяд на работното място.

Салата
Ако до вашата месторабота има пресни зеленчуци, а вие самите имате времето и желанието да си правите свежи салати всеки обед, то значи сте късметлии. Но ако зеленчуците ви липсват на обяд, може просто да си правите салата вкъщи и да я носите в кутия до работа. Разбира се, тя няма да се радва на същата свежест, каквато би имала, ако продуктите бъдат нарязани на момента, но все пак е по-добрият вариант, отколкото да изключите зеленчуците от менюто си.

От вечерята снощи
Нищо не ви пречи да вземете за работа това, което е останало от вечерята у вас. Това е най-лесният и пестящ пари вариант за обяд в офиса. А ако ви се занимава, може да си подготвите специален обяд за следващия ден и да го занесете на работа, за да сте сигурни, че ще се храните разнообразно, питателно и здравословно.

Липсващата част
Може да не ви се занимава с носенето на кутии с храна до работа и връщането им обратно вкъщи. Не ви пречи, обаче, да си вземете някакъв плод или нещо сладичко от дома, с което да допълните и комбинирате храненето си на работното място. Това също ще ви спести пари, а и винаги ще знаете, че в чантата си имате един банан или ябълка, които да хапнете за следобедна закуска.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти