Първата Коледа на вашето дете

Първата Коледа на вашето дете
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Ако тази Коледа ще е първата, която ще прекарате заедно с вашето дете, значи наистина ви предстоят специални празници.

Бебето е със сигурност най-големият подарък, който сте получавали, така че постарайте се тази година да е наистина специална за вас.

Възползвайте се от това, че не сте на работа и се посветете изцяло на себе си и на семейството си.

Време за покупки
Устройте си коледен шопинг. Не оставяйте пазаруването за последния момент, когато всички са се втурнали по магазините, а изберете по-спокоен час за разходка. Така ще имате възможност да разгледате на спокойствие и да изберете подаръци за всички.

Разчистване
Съберете всякакви ненужни вещи и дрехи и ги дарете на нуждаещи се или на познати. Замислете се, че сега, когато вече бебето е факт, всички ще се надпреварват да ви подаряват дрешки, аксесоари, книжки и всякакви други предмети. Освен това не е нужно да задръствате дома си с излишна покъщнина.

Украса на дома
Да накичиш дома си за коледните и новогодишни празници е чудесно, но този път се съобрази с малчугана. Играчките и цялата украса трябва да са недостъпни за него, защото децата много обичат да слагат всичко, което хванат в устата си. Това обаче не означава да пропуснеш венците, гирляндите, боровите клонки и цялата коледна прелест. Украсата ще създаде настроение и ще измени целия облик на дома.

Весели снимки
Още докато кичите стаите със светещи лампички и украсявате елхата, може да започнете със забавните фотосесии. Задължително снимайте малчугана с Дядо Коледа, а може вие да се преобразите като Снежанка. Проявете творчество и не пропускайте тези мигове.

Организация на времето
Със сигурност всяка една Коледа се разкъсвате между роднини и се чудите при кого първо да отидете на гости, за да не се обиди никой. Тази година е още по-вероятно всички да нямат търпение да им отидете на гости, за да се радват бабите и дядовците на малкото съкровище. Ако нямате желание да правите големи семейни сбирки, просто кажете, че искате първата Бъдни вечер да я прекарате с новото си семейство. Ако пък искате да празнувате с близки роднини, може да ги поканите на гости в новия ви дом. Важното е да организирате нещата така, както на вас ви се иска да се случат и както ще се чувствате най-комфортно.

Със сигурност няма всичко да е перфектно и да върви по стриктен план. Важното е да не се ядосвате излишно, да приемате всичко с усмивка и да си мислите за светлите празници, които предстоят и за всички неща, които ви правят щастливи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти