Между отмъщението и прошката

Между отмъщението и прошката
Снимка: Nova TV

Красива и мистериозна жена влиза в къщата на най-богатия турски бизнесмен с една единствена цел – отмъщение, а той, нищо неподозиращ, лично ѝ дава „ключа от задната врата на дома си”.

Съдбата сякаш си играе с главните герои, въвличайки ги в една изключително емоционална история с неочаквани обрати и невъзможен изход.

Това е само рамката на сюжета в премиерния хитов сериал „Прости ми”, който стартира на 26 март, четвъртък, от 14.30 ч. в ефира на Нова.

Ключова е срещата на най-богатия бизнесмен в Анкара – Осман Козан, с Ейлюл, която той самия иска за снаха на най-големия си син, а тя има само една цел – да унищожи фамилия Козан заради злините, които Осман е причинил на нейното семейство в миналото.

Защото пътят му от бедността към славата и богатството крие много добре пазени тайни. В опита си на всяка цена да уреди желания от него брак с „перфектната” съпруга за своя син, макар той да е влюбен в бедната Фериде, Осман сам пуска най-големия си враг в дома си, застрашавайки благополучието на семейството си.

Четири сезона, повече от 700 епизода и изключителен успех в Турция и сред огромния си брой почитатели в Русия, Казахстан и Близкия Изток – това са само част от постиженията на хитовия сериал.

Създателите на „Прости ми” успяват не само да държат в напрежение зрителя до последния момент, но и паралелно със сюжета за отмъщението по неподражаем начин засягат темите за прошката, любовта и отношенията в съвременното семейство.

Успехът на „Прости ми” се крие не само в заплетената история, но и в невероятната актьорска игра. За разлика от повечето известни сериали в югоизточната ни съседка, повечето изпълнителите на главните роли в тази интригуваща поредица, сред които Нусрет Шенай, Гайе Тургут, Гамзе Игдироглу и Мурат Данаджъ, са професионални актьори, които са сред обещаващите лица на турския театър.

Сериалът открива за публиката и таланта Шейма Коркмаз, която преди това е позната основно като фотомодел. Някои от актьорите са получили признание за своята игра в чужбина, но именно „Прости ми” им донася известност в тяхната родина.

Не пропускайте изключителната игра на новоизгряващите турски звезди в премиерния сериал „Прости ми” от 26 март, четвъртък, от 14.30 ч. по Нова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти