10 неща, които мъжете искат да чуят от жените

10 неща, които мъжете искат да чуят от жените
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Жените говорят. Много говорят. Наистина прекаляват с приказките. Трудно е постоянно да слушаш жена, особено когато знаеш, че тя може да прави далеч по-приятни неща с устата си. Например да се усмихва.

Едва три процента от думите на жените достигат до мъжките уши. Трудно е да се следят женските монолози, продължителни като на комунистически диктатор, особено когато темите често се преплитат и прескачат една в друга. Но най-досадното е, че обсъжданото е далеч от мъжките интересни.

Ето защо мъжете имат един механизъм, който е формиран в продължение на години и се е превърнал в част от генетиката им. Това е способността да изключват автоматично слуха си и да симулират интерес.

Мъжете, които нямат това прекрасно качество, трябва да прибягват към алтернативни подходи. Най-работещо за мъжете в такива случаи е да направят така, че да накарат жената да им се изнерви и ядоса, защото в такива състояния тя няма да иска да иска да говори с тях. И, о, чудо – тишината настъпва, макар и временно.

По съвсем различен начин обаче биха стояли нещата, ако жените по-често съобразяваха приказките с интересите на мъжете. Да го правят дори въпреки себе си, с идеята да угодят на силния пол. А защо не и като оръжие срещу споменатия вече мощен механизъм за изключване на слуха и симулиране на вниманието.

За да бъдете победители в тази скрита война за надмощие, ви предлагам няколко реплики, които гарантират траен интерес към вашите мнения и констатации, както интерес към всяка ваша следваща дума.

• Много се възбуждам, когато видя мръсните ти чорапи на пода.
• Чудесно е, че вместо зеленчуците, които исках да купиш за вечеря, си взел чипс.
• Обичам да ме сравняваш с майка ти.
• Чувствам се като истинска жена, когато не ми помагаш в домакинската работа.
• Прекрасно е, че вместо да спортуваш, рискувайки здравето си, ти предпочиташ да гледаш спортните канали по телевизията.
• Мисля, че тази твоя дребнавост е отражение на чувството ти за естетика и детайл.
• Харесва ми, че вместо да прекарваме повече време заедно, ти предпочиташ да играеш на компютъра.
• Моля те да ми разкажеш пак някоя история от времето, когато си бил в казармата.
• Винаги ми е приятно, когато не забелязваш новата ми прическа.
• Много съм доволна, че непрекъснато флиртуваш с други жени.

Използвайте някое от изброените предложения веднъж на ден и ще бъдете изненадани от вниманието, което ще получите занапред. Общуването с вас ще се превърне в истинско удоволствие за мъжете.

Как ви се струва подобна идея? 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти