За какво съжаляват жените?

За какво съжаляват жените?
Снимка: Thinkstock

72% от жените съжаляват за поне един човек, с когото са имали връзка през 20-те си години, а 77% изпитват угризения заради секс за една нощ.

Това показва изследване на сайта glamour.com, цитирано от БГНЕС.

Сайтът провел допитване сред 3600 свои читателки, за да установи изпитанията и вълненията, през които са преминали жените през 20-те си години - от връзките и секса до финансите и отношението към пиенето.

30% от представителките на нежния пол се срамуват, че са спали с непознат в нетрезво състояние. 54 на сто признали, че са правили секс без презерватив, като 61% или са направили аборт, или имат приятелка, която го е правила по тази причина.

18 на сто от участничките в изследването заявили, че са можели да правят повече секс през 20-те си години, отколкото в действителност са правили. 28% от британките изпитват угризения, че са останали в "удобна" връзка.

По отношение на кариерата 45% заявили, че са намерили мечтаната си работа през 20-те си години, а 44% признават, че е трябвало да решат по-скоро какво им се иска да правят.

Над 55% съжаляват, че не са били по-самоуверени на работното място, а 28 на сто смятат, че е трябвало да говорят открито за увеличение на заплатата или за издигане на по-висок пост.

Колкото до финансите, 61% заявили, че са харчили повече, отколкото печелели, а 38 на сто разчитали на овърдрафт, за да живеят. 16 на сто от британките признали, че са натрупвали до 5000 паунда дълг по кредитната си карта.

46% от дамите признават, че нямат никакви спестявания, а 69 на сто се чувстват подложени на натиск да станат финансово независими.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти