Вижте какви секс практики са забранени със закон в САЩ

И това ми били закони
Снимка: netinfo

Какви ли не чудатости се случват по територията на нашето земно кълбо, но стига приказки, а най-нагледно да ви дадем няколко примера за непозволени сексуални практики в САЩ, които меко казано ни озадачиха.

1. В градчето Анистън, което е сгушено в щата Алабама, ако жена загуби игра на билярд, е незаконно да урежда сметките си със секс.

2. В пенсилванския град Харисбърг не е разрешено да правиш секс в телефонна кабина с шофьор на камион.

3. Котънууд е малък град на територията на Аризона, в който ще бъдете глобени, ако се отдадете на по-бурни интимности в кола със спукана гума, а размерът на парите, които ще трябва да платите моментално ще се удвои, ако сексуалният контакт е осъществен на задната седалка на превозното средство.

4. В щата Уайоминг се намира и градът Нюкасъл, в който правенето на секс в хладилните помещения на супермаркетите се преследва сурово от закона.

5. В градчето Тремънтън (Юта), ако дама се отдаде на сексуални страсти с мъж в линейка, ще бъде повдигнато обвинение срещу нея, а на всичко отгоре името й ще бъде публично обявено в месната преса. Същият щат позволява и секса с животни, освен ако не го правите за пари. И това, ако не е прекалено!

6. Град Боузман е разположен на територията на щата Монтана, където законът не допуска секса след залез слънце в собствения ти двор, ако си гол.

7. Конърсвил се намира в щата Уисконсин, а въпросното градче е забранило на мъжа да стреля с пушка, докато жена му изживява оргазъм.

8. В някой региони на Охайо жените, които правят стриптийз пред снимка на мъж, могат да бъдат осъдени.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти