Изневярата през лятото криела риск... от влюбване

Изневярата през лятото криела риск... от влюбване
Снимка: Thinkstock

Близо 76% хората, които изневеряват на половинките си, признават, че летните похождения са с повишен риск от влюбване.

Това сочат резултатите от анкета на специализираната агенция за съпружески изневери „Виктория Милан“, в която са участвали 5289 души от двата пола.

Според 25% от потенциално рисковото мнозинство, главната причина е, че през лятото изневярата става по-незабележима за околните и се засилва влечението към онова, което не можеш да притежаваш завинаги. Това прави телефонните и интернет флиртове още по-интензивни и привлекателни, създавайки предпоставки за задълбочаване на емоционалната връзка.

Другите посочени причини за прерастване на сексавантюра в по-сериозна връзка са: общата тенденция да се търси лятна любов (23%), увеличаване на семейните разправии през сезона (19%), лятна „хормонална лудост“ (18%) и изострена сезонна чувствителност (15%).

Повечето от изневеряващите през летните месеци признават, че са изпитали „нещо повече“ към съответния любовник или любовница – 63%, докато останалите 37 на сто не са се почувствали емоционално въвлечени. 56% са сигурни, че могат да контролират чувствата си спрямо сезонните секспартньори, а 44% се опасяват, че могат и да не издържат на емоциите.

На въпроса как ще постъпят при влюбване, едва 17% изразяват готовност да разтрогнат брака или постоянното съжителство, докато 56% се кълнат, че „ще избият от главата си“ лятната авантюра, а 31% смятат, че могат да поддържат и двете връзки.

Агенция „Виктория Милан“ е създадена през 2010 г. за уреждане на извънбрачни преживявания. В момента разполага с истинска социална мрежа от 6 млн. потребители в 33 страни.

Прочетете още:

Виртуалната изневяра боли повече от физическата

Сексът с друг/а не бил изневяра

Из фантазиите на мъжа ми

Любовницата или съпругата

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти