Кои жени са най-предпочитани за брак

Цветово разнообразие
Снимка: Thinkstock

74% от мъжете биха искали да се оженят само за жена с дълга коса, се казва в нова анкета, цитирана от българската информационна агенция "БГНЕС".

Въпреки че късата коса от дълго време е на мода, данните разкриват, че силният пол предпочита да сключи брак с по-дългокоси представителки на нежния пол.

Близо 2/3 от участниците в изследването категорично отговорили, че жените с дълга коса са много по-атрактивни. Следващите важни качества, които са необходими да притежавате, преди да получите предложение за сватба - са сексапил, чувство за хумор и младежко излъчване, споделят социолозите.

Известен е фактът, че до някаква степен косата описва характера на един човек. Според мъжете късата прическа подчертава развлекателния нрав на дамите и склонността им към забавление. За силния пол дългата прическа вдъхва чувство за сигурност, което е съществен фактор, преди да се предприеме важна стъпка като брака.

Анализът показва, че жените с дълга коса са приети от срещуположния пол за по-консервативни, смирени и ценящи духовното спокойствие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти