Тайната на безупречния тен

Платена публикация

Тайната на безупречния тен Пусни видео Видео: TV7

Желанието за съвършена кожа с копринена мекота датира от древни времена.

Историческите доказателства чакат само да се обърнем назад във вековете, за да потвърдят изконното женско бленуване по кадифеното лице. И ако красотата в миналото е взeмала жертви, днес козметичните марки се надпреварват да дадат отговор за всеки тип кожа, тен и възраст.

Почти не са останали дами, които смятат фон дьо тена за враг на кожата, защото фактите за приятелството му са повече от неоспорими. В подкрепа на това твърдение и на факта, че той задължително присъства във всеки уважаващ себе си дамски несесер, френският козметичен гигант "Л’Ореал Париж” разработи серията Magique от три иновативни фон дьо тена и основа за грим с разнообразни текстури, по мярка за всяка специфична нужда на женското лице.

Основата за грим Lumi Magique Pure Light Primer се разтапя върху кожата в кадифената прегръдка на лек флуид. Тайната му се крие в оптичния ефект, който съставката Andersen Liquid създава. Няма начин да не се влюбите в естественото сияние и прозрачността на кожата, която основата оставя след себе си.

Флуидният сияен фон дьо тен Lumi Magique се абсорбира от кожата така, че да отрази естествения й блясък. Формулата му съдържа десет пъти по-малко покривни филтри и повече вода – кожата е хидратирана, което превръща продукта в грижа с 14-часова дълготрайност.

Хибридният BB Cream Nude Magique се адаптира към индивидуалността на всеки цвят кожа. Съдържанието на "интелигентни” цветни частици и капсуловани пигменти се активира при допир с лицето и даряват тена с ефект "гола кожа”.

Мусът Mat Magique с полупрозрачна гелообразна текстура добавя нежно кадифено усещане без следа от омазняване. Това се случва благодарение на матиращи кристали, които поглъщат лъщенето и позволяват проникването на светлината за един дълготраен, но сияен тен.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти