Съдиите на X Factor отблизо Част 2

Платена публикация

Заки
Снимка: xfactor.novatv.bg

САНЯ АРМУТЛИЕВА
22 години – точно толкова Станислава Армутлиева – Саня е начело на една от най-големите и успешни музикални компании у нас – "Вирджиния Рекърдс". Време, в което работата ѝ с известни български и световни звезди развива у нея безпогрешен нюх към потенциала на истинските таланти и елемента X Factor.

С дългогодишния си опит в музикалната индустрия, тя е човекът, който ежедневно се изправя пред предизвикателството да търси онези качества, които превръщат обикновения човек в звезда. Жената, която по-добре от всеки друг знае цената на успеха и какво се иска за неговото постигане.

Компанията, която тя ръководи, е продуцент на много от музикантите в България – сред тях и победителя и финалистите от първия сезон на X Factor – Рафи, Богомил, Ангел и Моисей и Сани Алекса. Саня е работила и работи с най-големите световни мейджъри в звукозаписната индустрия като Sony Music, Universal Music и EMI.

През последните години "Вирджиния Рекърдс" е важна част от организацията на музикални събития като концертите на AC/DC, Bon Jovi, Rammstein, Joe Cocker, Sonisphere Festival и Sofia Rocks.

Доказан лидер и утвърден професионалист, Саня неведнъж е споделяла, че е безкомпромисен перфекционист във всичко, което прави. Такава ще бъде и като съдия във втория сезон на музикално шоу №1 в света X Factor – защото знае как се създават звезди и безпогрешно разпознава потенциала в тях още преди да са изгрели.

ЗАКИ
В края на 80-те години, когато родният музикален бизнес създава своя облик, дует "Авеню" белязаха цяло поколение със своите песни и с право заслужиха собствена страница в българската музикална история. Те не просто създадоха незабравими хитове като "Бягство", но допринесоха изключително много за формирането на поп културата у нас, откроявайки се с музика, стил, неподправен ентусиазъм и творческа последователност.

Днес едната половина от този дует става важна четвъртина от журито на музикално шоу №1 в света. Представяме ви Заки Соколов, съдия в X Factor. Човекът, който не само чертаеше картата на българската музикална сцена, но подаде ръка на поредица обещаващи таланти.

35 000 – в толкова екземпляра е продаден дебютният албум на "Авеню" - "Въпроси". Повече от 56 седмици клипът "Бягство" се задържа в телевизионните класации. Множество награди, признания и най-важното – любовта на публиката, бележат годините, в които Заки е част от най-популярния дует на 90-те. По-късно, като съсобственик на продуцентска къща AveNew Productions, той застава зад успеха на изпълнители като Белослава, Тони, Gravity Co, Уикеда, Анимационерите и други.

Така в продължение на повече от 20 години лейбълът "Авеню" заслужено се превръща в синоним на интелигентност и музикален вкус.

С богатия си опит на музикант и продуцент, Заки Соколов сяда на съдийското място в X Factor, за да открие новите музикални таланти на България. Обещава да бъде взискателен и болезнено откровен. Признава, че не съществува понятие "формула на успеха", а предизвикателството X Factor приема с въодушевление и като възможност да си припомни най-хубавите години от живота.

X Factor стартира в ефира на Нова на 9ти септември.

Визитките на другите двама съдии - Мария Илиева и Любо можете да видите ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти