Няма такова списание

Основен виновник за успеха на американския "Вог" ("Vogue") e неговият главен редактор от 23 години - Ана Уинтур
Снимка: Getty/Guliver

За най-популярното модно списание в света "Вог" ("Vogue") септември е най-важният месец през годината, защото тогава излиза най-обемният му брой. Тазгодишното негово издание обаче надмина всякакви очаквания и интерес, защото от общо 916 страници – 660 са изцяло рекламни.

На корицата на септемврийския брой за 2012 г. застава Лейди Гага, а теглото на самото списание е почти три килограма.

Друг интересен факт е, че "Вог" отбелязва и 120 години от създаването си с въпросното септемврийско издание.

Големият обем на списанието предизвика сериозни дискусии как ще бъде доставено до пощенските кутии на абонатите и се оказа, че много от поръчалите си го няма да могат да го получат лично, а ще трябва да се отправят до най-близката пощенска служба, за да се сдобият с модната библия.

Британката Ана Уинтур (62 г.) вече 23 години управлява американския "Вог" като негов главен редактор. В 18 държави по света излизат списания с логото на "Вог".

Съвсем скоро ще се проведе и поредната годишна инициатива "Fashion's Night Out", като зад нея стои споменатата вече модна медия. Между шести и девети септември в големите световни столици ще бъдат организирани огромни разпродажби на дрехи, обувки и аксесоари, за да се стимулира модната индустрия и икономика. В рекламния видеоклип за тазгодишното издание на събитието пък участваха Виктория Бекъм, Ъшър, Марк Джейкъбс, Майкъл Корс, Тейлър Суифт, Джъстин Бийбър и др.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти