Кое е новото лице на "H&M"

Амбър Валета е участвала в рекламни кампании на модни брандове като "Louis Vuitton", "Calvin Klein", "Versace" и др., а вече над десетилетие гради и успешна филмова кариера в Холивуд
Снимка: Getty/Guliver

Ангажираността на "H&M" ("Ейч енд Ем") към по-устойчива мода продължава и през пролет 2014 с двете нови колекции на скандинавската марка - "Conscious" и "Conscious Exclusive". Лице на двете кампании ще бъде супермоделът и актриса Амбър Валета, която е запален природозащитник.

Колекцията "Conscious" залага на ключови модни артикули, изработени от материали като 100% рециклиран памук, Тенсел (вид естествено целулозно влакно) и коноп.

"Много е вълнуващо да бъда част от кампанията "Conscious". Тази колекция доказва, че можете да бъдете модерни и едновременно с това да проявявате грижа към хората и околната среда. Харесва ми дизайнът на дрехите и това, че всички те са изработени от органични, рециклирани и целулозни тъкани, което означава, че няма да ви се налага да правите компромис с визията за сметка на екоустойчивостта", споделя 39-годишната американка Амбър Валета.

Моделите в "Conscious Exclusive" са вдъхновени от фламенкото и бохемския стил и демонстрират възможностите, които предлагат щадящите природата материи.

* Колекцията "Conscious Exclusive" ще се предлага от 10 април 2014 г. в 150 магазина на "H&M" в целия свят (както и онлайн), включително и в България.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти