"Ейч енд Ем" отваря втори магазин в София

Задава се нов шопинг тур
Снимка: Getty/Guliver

Минаха само два месеца от официалното стъпване на шведския моден гигант "Ейч енд Ем" ("H&M") на българска земя, а ето че магазин номер четири на марката предстои да отвори врати на 28 юни, но този път на територията на мол "Сердика Център".

Първият магазин у нас бе открит в началото на март в търговския комплекс "Тhe Mall", след което брандът акостира в морските дестинации Варна и Бургас с по един магазин в двата града.

"След успешното отваряне на няколко магазина в България, сме радостни да прережем лентата и на още един, който се намира на много комуникативна локация в столицата", коментира Ралф Вайн, регионален мениджър на "Ейч енд Ем" за България и Гърция.

Летните тенденции с логото на шведската компания ще нахлуят с пълна сила и в новия магазин, където ще открием дрехи с изящни силуети и романтични кройки, а по отношение на морските аксесоари се открояват ефектни, обемни гривни и слънчеви очила в искрящо бял нюанс.

Както всички магазини на бранда у нас, и този ще предлага линиите "H&M Trend", "Modern Classic Меn", "H&M Underwear", "Accessories", "Divided", линията за бременни "Mama" плюс най-доброто от колекцията на марката за лятото на 2012 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти