Как да прикриете наистина тъмните кръгове под очите

Как да прикриете наистина тъмните кръгове под очите
Снимка: Thinkstock

Велина Томова

Колкото и да живеем здравословно, да се храним правилно, да пием литри вода и зелен чай, тъмните кръгове са си там- под очите, и сякаш нямат никакво намерение да си тръгват.

Няма да си тръгнат докато не сменим за постоянно екраните на мониторите ни с взиране в морето и работата си излежаване на сянка.

Тъй като това за повечето от нас няма да е скоро, ще трябва да се справим с тъмните кръгове под очите по друг начин.

Защо да се тревожа за това?

Тъмните кръгове под очите всъщност са основната причина да не изглеждаме добре.

Изморените очи, потъмнелите клепачи и сините полукръгове, които стигат почти до средата на лицето, ни карат да приличаме на нещастна панда, а това не е нито естетично, нито секси.

Най-доброто средство, с което гарантирано ще изтриете тъмните кръгове под очите е коректорът, но нанесен както трябва.

Вероятно ви се е случвало да сложите коректор под очите, под формата на полукръг, но той като че ли още повече да подчертае сенките под очите, вместо да ги скрие.

А като сложите повече и цветът се регулира, получавате нов „бонус“ - подчертаване на мимическите бръчици заради прекалено много натрупване на коректор.

На всичко това слагаме край само с една геометрична фигура

Само благодарение на нея ще получите естествен резултат, озарено лице и ще можете да излезете спокойни и усмихнати от вкъщи, със самочувствие като на ангел на Виктория сикретс.

И така, внимание, коректор се слага под формата на обърнат тригълник, чиито връх трябва да стига почти до средата на бузата. 

По този начин ще се получи естествено преливане на цвета и леко озаряване. Дори да не сложите фон дьо тен отгоре, така ще сте сигурни, че сенките са невидими, а не просто неумело прикрити.

Сами ще забележите разликата. Остава ви само да сложите малко спирала и леко бежово червило и сте готови за новия ден, без много грим, но много свежи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти