Най-бързата и успешна прическа

Най-бързата и успешна прическа
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Високо вдигнатата коса на опашка е най-практичната прическа, която да си направите.

Тя спасява положението сутрин, когато бързате, а косата ви отказва да застане в каквато и да било прилична форма или пък е мазна и без обем.

Конската опашка може да изглежда съвсем адекватно както докато чистите у дома, така и на бизнес среща или излизане с приятели.

Има обаче няколко трика, които е важно да знаете, ако решите да ползвате този похват за създаване на успешна и впечатляваща визия.

Първо – срешете добре косата. Не трябва да се образуват „вълнички“ или неравности, да бъде пригладено и спретнато.

Второ – вдигнете опашката високо на главата, така изглежда по-добре, отколкото ако е ниско.

Трето – ползвайте хубав стегнат ластик, за да стои опашката послушно. Нека не е гумен, тъй като те скубят и се късат прекалено много. На пазара се предлагат най-разнообразни по цвят, форма и големина ластици, така че можете да изберете и нещо по-закачливо, което ще „отвори“ визията ви. Също така можете да сложите два ластика един над друг, като по този начин ще издължите опашката и ще изглежда една идея по-добре.

Четвърто – в желанието си да стои стабилно опашката, не стягайте прекалено силно ластика, защото така ще си причините главоболие.

Пето – ползвайте стилизиращи продукти, за да не се веят около главата ви стърчащи косъмчета и палави кичури да се поддават.

Шесто – ако имате време и желание, можете да изправите с права преса падащата от опашката коса. Така вашата импровизирана прическа ще изглежда още по-добре.

Прибраната коса се съчетава прекрасно с издължена очна линия, подчертани скули и по-ярко червило или гланц за устни. Отделно това е най-подходящата прическа за ветровитото пролетно време wink

Може да ви бъде интересно още:

Бързи прически за заети дами
Трикове за бърза и стилна парти визия
Как да се подстрижем сами
Защо нямате косата, която искате?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти