3 лесни, красиви и удобни летни прически

В горещите летни дни красивата, здрава и дълга коса за жените понякога може да се превърне в истински ужас и ад – тежест, задушаване, допълнителен фактор за изпотяване на врата, красивата грива понякога трябва да бъде укротена.

Ако имате нужда от няколко добри идеи за актуални прически за лято 2016 – за плажа и уикенда, за офиса и за вечерно излизане с приятели или половинката, новото видео от канала Natali's Beauty дава няколко предложения.

Забавна прическа за уикенда и плажа

Напръскайте косата със спрей, който има UV защита и ще предпазва косата ви от вредните слънчеви лъчи, а освен това ще спомогне и за стилизирането на косата.

След това разделете косата на две равни части. Вържете двата сектора на две стегнати високи опашки. Сплетете всяка опашка на плитка, а плитката завъртете на кравайче и подпъхнете в ластика. Накрая наместете двете рогчета, за да бъдат еднакви.

Така си гарантирате, че косата ще стои високо, няма да пада и да ви дразни, а защото е стегнато вързана и прибрана, няма и да се развали от вятъра и водата.

Супер лесна рибена кост

Втората прическа е стандартната рибена кост, но ето и най-лесния начин да си я направим. Обикновено дамите страдаме от това как точно да я започнем. Затова отделете един централен сектор от косата си под формата на триъгълник и го завържетезвам с безцветно малко ластиче.

След това отделям още два сектора – по един от двете страни и прехлупвам трите кичура един през друг. Така е най-лесно прическата да бъде едновременно лесна за започване, но и красива като визия.

След това към всеки страничен кичур добавям по малко коса и преметвам последователно. Прическата е много красива, страшно ефектна и изключително лесна. Ако не ви се получи от първия път, не се плашете, опитайте още няколко пъти и усъвършенствайте уменията си.

Каш - Перфектният романтичен нисък кок

Тази прическа е страхотна и много романтична. Перфектна е както за плажуване, така и за по-късно плажно парти. А всъщност се прави толкова лесно.

Разделете косата на 2 сектора и вържете опашките отзад ниско на тила. След това всяка опашка сплетете на плитка и фиксирайте с ластиче. Махнете първите две ластичета в основата. Сега преметнете двете плитки една през друга и фиксирайте с няколко фибички.

Вижте още:

12 ретро модни находки, които са супер модерни и днес

Стилни идеи и актуални тенденции в педикюра

Ето как мъжете се справят с гримирането

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти