Наръчник за оцеляване в градската джунгла

Мила Йовович
Снимка: Avon

"Червило в нужда се познава" 
Aко сме забравили ружа вкъщи, а разполагаме само с червило или цветен гланц за устни под ръка, не се притеснявайте. Нанесете много малко количество върху скулите и разнесете. Може да повторите до постигане на идеалния резултат, но златното правило е "Колкото по-малко, толкова по-добре".

Искаме да подчертаем очите, но разполагаме само със спирала?
Използвайте клечка за уши, като натопите връхчето внимателно в спиралата и нанесете вместо очна линия. За по-тънка и прецизна линия разрежете внимателно върха на клечката на две.

Време е за среща, но нямаме време да се приберем вкъщи след дългия работен ден? 
А малката ни дамска чанта не е позволила да вземем парфюма си... Затова винаги носете по една малка мостричка от любимия аромат, която бързо и лесно може да използвате винаги, а и се побира във всяка дамска чанта.

На път сме, а сме забравили маската за коса?
Без паника! Използвайте лосион за тяло в малко количество и отмийте добре. Овлажняващите съставки ще подхранят косата, а и помагат при разресването на заплетените краища.

"Укротяване на опърничавата"
За овладяване на непокорните вежди, напръскайте лак за коса върху стара четка за зъби и срешете веждите внимателно нагоре и навън.

За да предотвратим очния молив от размазване
Използвайте сенки за очи в същия или малко по-тъмен нюанс в прахообразна форма, която да нанесете върху линията.

А за всякакви екстремни ситуации
От скъсан цип до липсващо копче, носете винаги по една безопасна игла в своята чанта.

А какво остава за парфюма? От "Avon" отправят ново изкусително предложение към дамите с аромата "City Rush". Той смело обещава, че ще превърне градската среда в моден подиум.

Жената "City Rush" е силната, уверена и стилна дама.

Този сезон тя ще ухае на съблазнителна черна далия, чувствени рози и загадъчни орхидеи.

Страстният аромат, излъчващ увереност, е вдъхновен от световноизвестната актриса, топмодел, музикант и майка Мила Йовович.

Вроденото й чувство за стил, както и благотворителните каузи, които подкрепя въпреки натоварения си график, олицетворяват философията на модерната и динамична жена.

Като една истинска градска жена Мила винаги е в крак със забързания ритъм на града и нейното най-силно оръжие е именно ароматът "City Rush". 

Превърнете градските улици в моден подиум и приковете всички погледи върху себе си с ароматът, който въплъщава едновременно сила, модерно чувство за стил и съблазнителен сексапил.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти