Легенди за страстта

Hypnotic Poison Eau Secrète на Dior е тайна покана за любовна среща на място, скрито от света
Снимка: Dior

Кристина Гочева

Твърдят, че подаръците са третият език на любовта, защото чрез тях изразяваме емоция и привързаност, далеч преди образа на крилатия Купидон да окупира 14 февруари и залее с червени сърца и рози целият град.

Трудно ми е да приема, че трябва да даваме израз на любовта си само в един ден, въпреки, че традицията да се разменят любовни послания под формата на "валентинки" датира от 14 век, за да превърне през годините изразяването на чувства в индустрия.

Всеки от нас избира свой емоционален език, с който да покаже, че обича и когато не се загубим в превода и разчетем правилно желанието за взаимност, получаваме или подаряваме точните подаръци.

А те са не само израз на любов, а и символ на грижа, индикация, че някой мисли за нас и е положил усилия да избере нещо подходящо.

Във вечната игра на съблазняване не присъства романтичният образ на девойка, късаща листенца от цвете в напрегнато очакване да стигне до заветното "обичам те".

Цветенцето отдавна е заместено от букет, шоколад, бижута, бельо или вечеря на свещи, а тези, които предпочитат да оставят и нещо за въображението, залагат на аромати.

А знакови имена в парфюмерийния бранш изпращат своите специални любовни послания към двата пола.

Специално за Св. Валентин Trésor Midnight Rose In Love Edition на Lancome ще ви прелъсти със съблазнителна лимитирана версия, която за първи път в историята на парфюмерията, превръща флакона и характера на аромата в едно, чрез трънливо стъбло на роза, разпръскващо хипнотичен еликсир.

Hypnotic Poison Eau Secrète на Dior добавя свеж и лек ароматен воал към природата на фаталната жена, умееща да покорява мъжете със съблазнителен чар.

Valentina Aqua Florale носи усещане за приятна разходка в уханна цветна градина. Изисканата тоалетна вода събужда сетивата, за да се преврне в част от изкуството на съблазняването, подчертавайки вибриращата жизнерадост на модерната жена, според ароматния почерк на Валентино.

Новият аромат на Yves Saint Laurent е тържество на женската дързост. Веруюто, което жената избрала Manifesto изповядва е, че нищо в живота не може да съществува без страст, а страстната си, но топла прегръдка Manifesto дължи на жасмина.

Преди 18 години Le Male на Jean Paul Gaultier оставя своята ароматна диря върху уханната аура на съвременната парфюмерия. Днес, Франсис Куркджиян - гениалният творец на легендарния аромат, наричан "тялото", отговоря на предизвикателството отправено от времето и композира нова доза свежест - LE BEAU MALE, реинтерпретирайки легендарните нотки, за да сервира изтънчен коктейл за сетивата от мента, пелин и лавандула.  

Тази година отбелязваме и друга ароматна годишнина  - 20 години HUGO. Поредното попълнение - HUGO Red е пример за творческия и експериментален дух на марката. Следвайки стъпките на иконичния аромат HUGO Man - световен бестселър за почти две десетилетия, HUGO Red е предопределен да се превърне в новото изкушение за възприятията и на двата пола.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти