Как да се гримираме през зимата

Всички разкрасителни средства са позволени
Снимка: EПА/БГНЕС

Смяната на сезоните вещае и различните начини, по които трябва да полагаме грижи за себе си. Ето и какво е редно да спазваме по отношение на правилата за гримиране, особено през зимните месеци.

* Не спирайте да овлажнявате кожата си, добавяйки няколко капки вода във фон дьо тена, а след това с помощта на ръцете го нанесете върху лицето. Ако пък използвате пудра, изплакнете лицето си 5-6 минути преди да я разнесете.

* За да направите тона на сенките по-мек и топъл, за сметка на студа навън, прибавете малко кафяв нюанс от палитрата с очните сенки.

* Нека жените, използващи бронзант, да бъдат много прецизни с неговото поставяне, защото доста често кожата изглежда оранжева и на петна, а тези характеристики нямат нищо общо с привлекателния и здравословно изглеждащ тен.

* Спиралата е доказала своя притегателен ефект, затова и вие не я пропускайте в макияжа си. Най-добре отстранете излишното количество от нея, минавайки с четчицата по гърлото на флакона на спиралата, а след това ще видите колко равномерно и фино ще успеете да я поставите върху миглите си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти