Как да украсим слънчевите си очила

Как да украсим слънчевите си очила
Снимка: netinfo

Пролетното слънце палаво се заиграва с настроението ни.

Затова е време да му отвърнем подобаващо - с Edna чудесна идея как да освежим и преобразим ретро очила - така, че да придобият нов неповторим облик.

Ако из вкъщи ви се намират стари очила, които вече не носите толкова често или считате за старомодни, сега е моментът да ги вкарате отново в действие.

А това ще стане като направите ефектна декорация по техните рамки, съобразена с цвета им, както и с този на самите стъкла и дръжки.

За целта ще ви трябват малки пластмасови фигурки във форми по ваш избор. Можете да използвате перлички, розички, сърчица, мъниста, пайети и всичко друго, което откриете в търговската мрежа. Във всеки по-голям и добре зареден магазин за бижута и аксесоари със сигурност ще откриете своето вдъхновение за тази идея.

Другото, от което се нуждаете, е лепило за пластмаса.

Всичко останало, което ви е нужно, е единствено въображението ви.

Вземете малките фигурки и ги залепете с лепило по рамката, така както намерите за добре. Ще се получи истински слънчев шедьовър, който ще допълва визията ви през пролетта и лятото.

В случая идеята е реализирана върху очила с рамки в цвят охра, а декорацията по тях е направена от пластмасови малки фигурки розички в различни нюанси на жълтото.

Виж още: Как да изберем слънчеви очила

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти