Романс между Мила Кунис и Аштън Кътчър?

Мила и Аштън заедно в телевизионно предаване по FOX през 2004 г.
Снимка: Getty/Guliver

Мила Кунис и Аштън Кътчър упорито твърдят, че са само приятели, но двамата отново са забелязани да интимничат.
Те са били на вечеря в луксозен ресторант в Санта Моника, а Мила е била облечена със секси черна рокля и обувки на много висок ток (снимки може да видите тук, тук и тук).

Кунис и Аштън са се опитали да останат незабелязани и са ползвали задния изход на ресторанта, но папараците все пак са успели да ги заснемат. На няколко пъти са били улавяли в кадър и колата на единия пред жилището на другия и то посред нощ.

Всичко това подклажда слуховете, които от месеци насам се носят, че между двамата има нещо доста по-сериозно от приятелство, но за момента всичко това се отрича.

Въпреки това папараците постоянно ги засичат заедно. Според някои, Кътчър крие евентуалната си нова връзка с Кунис, за да не нарани още повече бившата си жена Деми Мур.

Деми и Аштън се разведоха преди няколко месеца, когато се разбра, че актьорът й е изневерил с доста по-млада от нея жена. Това хвърли Мур в опустошителна депресия, от която болезнено отслабна и на няколко пъти бе приемана в болница с диагноза общо изтощение на организма.

За момента Мила Кунис отрича всички предположения, че има интимна връзка с Аштън, като нарича подобни приказки "абсурдни".

Все пак според неназовани източници, цитирани от сп. "People", двамата актьори, които са приятели от много време насам, поддържат неангажиращи интимни отношения, тъй като и двамата са свободни и не търсят нищо сериозно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти