Прекрасната Айшварая Рай на червения килим в Кан

Айшварая Рай на червения килим в Кан
Снимка: Getty/Images

Айшвария Рай бе сериозно критикувана за това, че не е свалила килограмите, натрупани по време на бременността и вече шести месец след раждането е пухкава и закръглена.

Звездата обаче не позволи на подобни злобни изказвания от страна на критици в родната й Индия да помрачат радостта й от майчинството.

Айшвария се появи на червения килим на фестивала в Кан и доказа, че дори и с няколко килограма отгоре изглежда зашеметяващо.

Тя сподели, че истински се радва на новата роля в живота си - да бъде майка.

"Просто е прекрасно! Радост, блаженство - всичко е чудесно. Една усмивка от дъщеря ми е достатъчна да се почувствам щастлива"

Айшварая се появи с разкошна дълга рокля в сиво с шлейф. Аксесоарите й се изчерпваха до малка чантичка тип портмоне. Прическата на звездата бе в ретро холивудски стил, а красивите й сини очи бяха подчертани с черна очна линия.

Със сигурност младите й колежки могат да се научат от нея как се изгражда стилна и сексапилна, но не и вулгарна визия.

Бележка трябва да си вземе и Кристен Стюарт, която реши да покаже малко повече плът и се появи в ярко червена рокля с прекалено голямо деколте, което не успя да прикрие гърдите й.

Звездата от сагата "Здрач" се появи в Кан за премиерата на филма "Cosmopolis", в който участва приятелят й Робърт Патинсън.

Кристен бе решила, че и тя може да изглежда женствена и секси, след като редовно може да бъде видяна с широка тениска, дънки и кецове. За целта бе избрала вечерна рокля на модна къща "Reem Acra".

Дрехата определено осигури щедра гледка към деколтето на Кристен.

Според вас коя от двете дами изглежда по-стилно на червения килим?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти