Кейт Мидълтън е топ красавицата за изминалата година

Кейт Мидълтън (на преден план) и сестра й Пипа
Снимка: EПА/БГНЕС
Съпругата на британския принц Уилям Кейт Мидълтън беше обявена за най-голямата красавица през изминалите 365 дни, оставяйки сестра си Пипа на второ място.

Кейт, която стана херцогиня на Кеймбридж, след като се омъжи за принц Уилям през април тази година, оглави допитването сред 3000 жени на британската козметична компания Superdrug. 29-годишната Мидълтън се превърна в модна икона за 2011-та благодарение на точния подбор на тоалети, побре поддържаната си коса и стилния грим.

Веднага след нея място в класацията намира и нейната по-малка сестра Пипа, която се сдоби със световна слава, обличайки ефектна рокля на Сара Бъртън (дизайнер на лейбъла на покойния Алекзандър Маккуин) по време на сватбената церемония на своята кака. Участничките в анкетата оценили тъмния тен, бляскавите устни и свежия макияж, превърнали се в запазена марка на Пипа.

На третa позиция остана миналогодишната победителка в анкетата Черил Коул, продължаваща да печели симпатии, въпреки че остана далеч от светлините на прожекторите след оттеглянето си от тазгодишното американско издание на песенния тв формат X Factor, в който трябваше да е член на журито. Плътно след нея виждаме и името на друга певица в лицето на Риана, нареждаща се четвърта в списъка с красавиците.

"Прекрасното е, че четири от петте звездни дами, включени в нашата петица, са брюнетки", заяви един от директорите на Superdrug Сара Уолверсън. На шесто място е хип-хоп изпълнителката с гръцки корени Тулиса Контоставлос, следвана от бъдещата майка Бионсе, която се появява за първи път в класацията.

Осма по хубост е актрисата от поредицата за Хари Потър Ема Уотсън, а в Топ 10 са и американската певица Кейти Пери и Виктория Бекъм, които са съответно под номер девет и десет в подредбата.

По-назад в класацията се подвизават Лейди Гага (12-то място) и Адел (16-то място). Сред първите 20 попадат още Кели Роуланд, Никол Шерцингер, Пикси Лот, Анджелина Джоли, Кийра Найтли и Скарлет Йохансон.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти