Най-вълнуващата любовна сцена на Пенелопе Круз

Най-вълнуващата любовна сцена на Пенелопе Круз
Снимка: Getty/Guliver

Заснемането на любовни сцени не е нещо нетипично за Пенелопе Круз.

Пред камерата тя е попадала "под завивките“ с Ейдриан Броуди, Скарлет Йохансон, Том Круз и др., но в интервю за сп. "Харпърс Базар“ актрисата споделя, че най-силно се е вълнувала, когато е застанала гола до Мерил Стрийп.

Двете застават рамо до рамо за заснемането на фотосесия с благотворителна цел. Една от снимките им се превръща в корица на френското издание на сп. "Вог“ (Vogue).

“Това беше най-интересната любовна сцена, в която съм участвала” - споделя Пенелопе и добавя, че е огромен почитател на работата на Мерил Стрийп.

"Още от първия път, когато гледах филм с нейно участие и видях как играе, се почувствах обсебена от актьорската игра. Сега всеки път като видя Мерил, я целувам, тя сигурно ме мисли за луда!“

За новия брой на сп. "Харпърс Базар“ Круз демонстрира зашеметяваща фигура в разкошна златиста рокля, буйна коса и сериозен поглед.

Актрисата споделя, че в момента ролята на майка на малкия Лео и съпруга на Хавиер Бардем идват на първо място сред приоритетите й.

Относно бъдещите си планове Пенелопе споделя, че може да участва в един или два филма на година, но не и повече, тъй като държи да прекарва колкото се може повече време със семейството си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти