Как отслабна Бионсе след раждането

Бионсе
Снимка: Getty/Guliver

Титулуваната наскоро за най-красива жена Бионсе сподели, че е успяла да свали повечето излишни килограми, натрупани по време на бременността си, благодарение на кърменето.

Певицата, която роди дъщеря си Блу Айви през януари, не се подложила на строга диета след раждането, но все пак правела някои основни упражнения за стопяване на излишните килограми.

"Свалих повечето килограми чрез кърменето и призовавам жените да го правят, това е много полезно както за бебето, така и за тях самите", сподели Бионсе.

"Броях калориите. Тренирах по три-четири пъти седмично. В началото ходех много пеша, а сега тичам. Но трябва да внимавам. Не можех да започна да тичам веднага след раждането", допълни тя.

Бионсе сподели още, че се е погрижила за външния си вид преди раждането на Блу Айви.

"Оформих веждите си, лакирах си ноктите, направих си прическа и си сложих малко блясък за устни. Не смятам, че съм била красива по време на раждането, но кой ли пък е? След като бях пълна с всички тези течности и натрупах толкова много килограми.

Почти не можех да се позная. Но след продължилото няколко часа раждане ме интересуваше единствено детето ми. Не се интересувах от това как изглеждам", призна певицата пред сп. "Пийпъл". 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти