Актьорът Райън Гослинг бленува да е супергерой

Райън Гослинг закрива лицето на режисьора на филма Drive, Николас Виндинг по време на 64-ия кинофестивал в Кан
Снимка: ЕПА/БГНЕС
30-годишният Райън Гослинг мечтаел от доста време насам да влезе в костюма на някой супергерой, но все още никой режисьор или продуцент не бил отправил такова предложение за роля към него.

''Много ми се ще да изиграя подобен персонаж притежаващ свръхестествени сили, но за съжаление на този етап всички готини образи са заети'', допълва актьорът от лентата ''Пропукване'' (Fracture), където го видяхме в тандем със Сър Антъни Хопкинс.

Номинираният през 2007-а за ''Оскар'' в категорията ''Главна мъжка роля'' към лентата Half Nelson Райън разказва, че е прекарал едни от най-емоционалните си моменти, докато се е готвил за снимките на последния филм ''Drive: Живот на скорост'' със свое участие, който вече върви и по българските киносалони. Същият спечели и наградата за режисура на тазгодишния кинофестивал в Кан.

''По време на работния процес по ''Drive: Живот на скорост'' карах какви ли не автомобили и докато не прегрееха и започнеха да пушат, не слизах от тях. После всички от екипа се прибирахме след 15 часа на снимачната площадка, а механиците поправяха развалените коли или на сутринта просто ни доставяха нови. И това се случваше в продължение на седмици'', заключва Гослинг, който е имал любовни афери със Сандра Бълок и вдовицата на Хийт Леджър - Мишел Уилямс.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти