Жадни сме за такива напитки

При "Cappy Цял Портокал" се усвояват ценните части на целия плод
Снимка: The Coca-Cola Company

Ако трябва да изброим какви са модните тенденции сред хранителните продукти и напитки, то със сигурност ще забележим, че все по-засилено на пазара властват екологичните и полезни качества на техните съставки.

В този ред на мисли малцина биха отказали освежаваща и възможно най-отдалечена от химията напитка, затова и ние искаме да ви запознаем точно с такъв пример.

За главен герой на този текст без много колебание избрахме сока "Cappy" ("Капи") и неговата най-нова разновидност с етикет "Цял Портокал".

Напитката ни спечели с това, че е първата такава на българския пазар, произведена по иновативната технология "Whole Press", която позволява да се извлекат повече от полезните и хранителни съставки на целия плод.

За да са сигурни в успеха на този метод, от "Cappy" са инвестирали своя 50-годишен опит и експертни знания, които да доближат напитките с тяхното лого все по-близо до натуралния вкус.

"Whole Press" до голяма степен успява да запази естествените ползи от целия портокал, включително фитонутриентите (като полифеноли), заедно с високите стойности на витамин С и калий във всяка една глътка.

"Cappy Цял Портокал" се предлага в еднолитрова кутия, за да освежи с лекота и най-зажаднелите, които са болшинство в тези топли месеци от годината.

От многочисленото семейство на "Coca-Cola" ("Кока-Кола") ни зарадваха и с още един събрат на "Cappy Цял Портокал", но с разликата, че при него на ход е ябълковият аромат.

Сокът "Cappy Цяла Ябълка" също е произведен чрез технологията "Whole Press" с цел да се запазят естествените качества на цялата ябълка, която е богат източник на фибри.

* Търговската марка "Cappy" е част от световния бранд "Minute Maid", чиито плодови сокове и нектари са представени за пръв път на европейския пазар през 60-те години на миналия век. В България "Cappy" се появява през 1997г., а масовото му производство започва през февруари 2002 г.

У нас се предлагат следните разновидности напитки:
* Линия Cappy "Premium": Портокал 100%, Ананас 100%, Мултивитамин;
* Линия "Cappy": Портокал 50%, Праскова, Вишна, Кайсия, Круша, Грейпфрут, Ябълка, Банан, Ягода, Зелена Ябълка, Розов Грейпфрут.

* Спонсорирано съдържание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти