Кажи ми какво пазаруваш, за да ти кажа какъв човек си

g
Снимка: Thinkstock

Интернет е пълен с всякакви тестове, разкриващи невероятно тайнствената ни душевност и характер, само по отговорите на няколко въпроса, като:

Кое е любимото ви цвете – маргаритка или магарешки бодил?

Какво виждате на картинката – ваза или слон?

А за мъжете – кой е любимият ви аксесоар – рибарска въдица или кожен колан?

Днес ще разнообразим тази невероятна палитра от тестове с един невиждан и нечуван досега, а именно – какъв човек си според това какви храни пазаруваш най-много онлайн!

Даже ще отидем по-далеч и досущ като едни врачки ще се опитаме да отгатнем какъв пол сте, къде живеете и кой номер обувки носите, за да ви покажем, че това, пазаруването, не е шега работа, а е дълбок психологически процес, който не се знае какво може да разкрие за вас, да не дава Господ да излезе някоя психопатия.

И така, ако сте от хората, които влизат в онлайн супер маркет с една-единствена мисъл и тя е ПУШЕНА СЬОМГА, бихме казали, че най-вероятно сте пенсиониран моряк или рибар, на когото му е писнало цял живот да живее сред смрадливи мрежи и примамки от стари пилешки трътки. Вероятно сте уловили тонове копърка и хамсия, но ето че и вашият ден дойде и е време да се насладите на живота с истински вкусна риба, а не с някакви недорасляци. При това – уловена от някой друг. Един съвет от нас – сьомгата върви с изстудена водка, не че не го знаете, разбира се, но да си кажем.

b
Снимка: Thinkstock

На другия полюс се намират тези, които при влизането в сайта се оглеждат първо за НАДЕНИЦА. Да, и такива хора има, и тях най-добре ги описва една дума, а именно – ГЛАД. Ако от сутрин до вечер нонстоп мислите за наденици, вероятно работите тежък физически труд от сутрин до вечер (например, строите метро), но ако не е така - идете да си проверите хормоните и си пуснете изследване за глисти. Ако всичко ви е наред, давайте смело и си яжте на воля – не може цял живот да се страхувате от холестерол и глутен, защото обичате наденица. То па и един живот...

b
Снимка: Thinkstock

АНШОА – може да сте родени в Поморие, но благодарение на амбицията и желанието да покорите света, сте завършили колеж в Швейцария и сте се научили на светски маниери, с които умело маскирате произхода си от долината на гроздовата ракия. Пиете само отбрани вина, гащите ви са от пясъчна коприна, а чаршафите – от египетски лен. От време на време се връщате в Поморие, само за да установите с ужас, че третите ви братовчедки ядат шпроти от консерва (С ПРЪСТИ), след което бързо си сгъвате египетския лен, заминавате за вилата си на Ривиерата и не се връщате петнайсет години.

b
Снимка: Thinkstock

Danonino  - Жорко, баща ти знае ли, че ровиш из онлайн магазините без негово знание?? Веднага отивай да си изядеш кус-куса, да не звъннем на родителите ти, че поръчваш цели стекове плодови млека! Ей, това, днешното поколение, само да се обърнеш и ще е изтъргувало зъбите на баба си на световните финансови борси, за да си купи шоколад.

b
Снимка: Thinkstock

СОЛЕТИняма дори какво да гадаем. Вие сте майка, която винаги е въоръжена с три килограма солети, затъкнати в колана на джинсите ѝ, скрити в подплатата на количката, в чантата и понякога – зад ушите, за спешни ситуации. Вероятно сте на края на двегодишното си майчинство и СТЕ МАЛКО ИЗНЕРВЕНА!!!!, защото по цял ден трамбовате кирливите пясъчници и крещите на детето ДАСЛЕЗЕОТТАЯПЪРЗАЛКАНАЙНАКРАЯЗАЩОТОИНАЧЕВЕДНАГАСИОТИВАВКЪЩИ!!! После нервно късате сто и третото пликче солети и ги изяждате хищно, докато аритмията ви отмине. Спокойно, госпожо, само да тръгне на градина и всичко ще се оправи, обещаваме ви!

b
Снимка: Thinkstock

БОНБОНИ вероятно сте прясна пенсионерка, може би дори щастлива вдовица. Най-накрая тоя катил пукна и ви остави апартамента, и вече можете да спите спокойно и да се събирате с приятелки следобед, за да обсъждате коя повече я болят коленете, коя има нови зъби и колко струва магданозът на пазара „Димитър Петков“. Ромът в бонбоните приятно ви опиянява и често всички баби (пет броя) заспивате, клюмнали с отворена уста върху дантеленото ковьорче в хола, а когато се събудите, минава един час, докато разберете кое чене на коя от вас е.

g
Снимка: Thinkstock

БЯЛО ВИНО – вероятно сте успяла и независима жена, която пие САМО Совиньон блан, защото го е изпътувала тоя ми ти свят и е видяла какво пият другите жени в нормалните държави. Ма айде стига с тая прехвалена Керацуда, бе, хора, отворете ги тия очи!! Имате си собствен апартамент, собствена котка, собствена кола, собствена кафеварка, дори и гащите са си ви ваши, собствени. Имате профил в Инстаграм, в който пускате снимки на котката от всичките ѝ четири страни, снимки на ноктите на краката си и снимки с чаши вино от различни краища на света. Нямате намерение това да се променя скоро, защото сте НЕ-ЗА-ВИ-СИ-МА жена - сама се каните на вечеря, сама си плащате сметките и сама се изпращате до вкъщи. И въобще, още не се е родил човекът, който ще ви отнеме свободата да сте си самодостатъчна. Звучи чудесно, наздраве!

b
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти