Подобрете настроението си за по-малко от минута

Да влезеш във форма за 30 секунди
Снимка: netinfo

Дразнещите и отрицателни мисли почти винаги се появяват мълниеносно във всекидневния ни ритъм, но няма смисъл да се ядосваме допълнително, а е най-добре да отвърнем на това състояние с няколко бързи контра предложения, които отново ще ни вкарат в редиците на усмихнатите и положително заредени хора.

Добрият стар виц
Това е изпитана рецепта, така че бързо накарайте някой колега или близък да ви разкаже анекдот, или се разтърсете из интернет мрежата, която е препълнена със сайтове за всеки тип чувство за хумор.

Кажете зеле
Група от лондонски психиатри е направила изследване, което показва, че заедно с яденето на шоколад, пиенето на вино и слушането на музика, още едно занимание, свързано с това да разглеждате забавни снимки, би могло да покачи настроението ви в положителната скала с 11 процента.

Изпращам ти прегръдка
Учени от Университета в Северна Каролина са установили, че жените, които са прегръщани по-често от своите партньори имат нормализирано кръвно налягане и приемат по-спокойно и уравновесено отрицателните мисловни атаки.

Сладка приказка
Не се гневете наум, а се разсейте с весел разговор, в който да включите вашите колеги. Според испански психолози именно добрите колегиални взаимоотношения са тези, държащи ви по-далеч от негативните емоции, а и по този начин времето в офиса ще се отрази доста по-ползотворно на настроението ви.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти