Английска актриса мечтае за сцената на X Factor България

Английска актриса мечтае за сцената на X Factor България
Снимка: NOVA

Английска актриса с участия в поредица кино продукции направи истински фурор на сцената на музикално шоу № 1 през изминалата вечер.
 
"Дойдох в България по повод снимките на филм. Така реших да се явя и в X Factor", разказа Манал Ал Фейра. Кариерата й като артист започва с бели денс, които й подсказват, че сцената е нейното бъдеще.
 
След участие в "Големите надежди" Павел Матеев от Разград се срещна с журито на X Factor, за да го убеди, че най-голямата му страст са сцената и заснемането на вълнуващи моменти, каквито са появите в шоуто. "Имаш четири пъти "Да" от мен", заяви Криско още преди журиращата четворка да даде положителен отговор, който изпрати Павел направо към тренировъчния лагер.

Снимка: NOVA

15-годишната Мирослава Тодорова от Пловдив заложи на джаза и провокира гостуващата звезда в журито Хилда Казасян да се усмихне широко. "Бъди себе си - ако успееш да направиш това, след 5 години можеш да бъдеш една от най-страхотните джазови певици в България", посъветва я джаз примата след безапелационното представяне на сцената.

Позитивна вълна, смях и музика донесе на сцената Йоана, която вярва, че шоуто има нужда от хора, които искат да опознаят света и интересните срещи, които предлага. Изпълнението й на песен на Арета Франклин доказа на залата, че музиката може да бъде най-доброто лекарство срещу проблемите.

Кой ще премине изпитанието на шестте стола? Как ще преминат часовете на тренировъчни лагер? - не пропускайте X Factor "Сътворението на звездите" в неделя вечер, от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на X Factor, както и на FB страницата на предаването. Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play, а отделни изпълнения можете да видите на официалния канал на шоуто във vbox7.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти