Пилешки бутчета и карфиол с джърк марината

Да запалим огъня с Нико Рейнолдс

0 от общо 0 гласа
40 мин.
Необходими продукти

1 порция джърк марината (виж рецептата "Джърк марината")

6 горни пилешки бутчета (с кожа и кости)

1 глава карфиол

зехтин

Ако разполагате с предварително приготвена джърк марината, приготвянето на месо и зеленчуци с нея става лесно и вкусно. Само намажете добре пилешките бутчета и филиите карфиол с марината и печете върху скара.

Начин на приготвяне:

1. Разделете на две равни части джърк маринатата.

2. Нарежете главата карфиол на големи филии с дебелина 2-3 см. Оваляйте добре филиите в маринатата и ги поставете върху загрята скара, върху директен огън и печете по 5-6 минути от всяка страна, с капак.

3. Направете по 1-2 повърхностни разреза в кожата на всяко бутче и оваляйте месото в другата част марината. Оставете настрани за 30 минути или до 24 часа.

4. Печете бутчетата върху директен огън на скара, със затворен капак, около 40 минути.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти